Udover standardfunktionerne i FlexPOSsystemets kan der tilføjes en række moduler, som giver dig ekstra muligheder med din kasseløsning. FlexPOS modulerne vil blive aktiveret på dit kasseapparat kort tid efter tilkøb af disse. Modulerne kan deles op i tre kategorier: modul, integrationsmodul og hardwaremodul. Moduler giver ekstra funktioner som fx servicemodulet, integrationsmoduler giver mulighed for at integrere med webshops/økonomisystemer og hardwaremodulerne kræver hardware som fx scanner eller vægt.

Din forhandler kan hjælpe dig med at få afdækket dine behov eventuelt med et modul. Find din forhandler her >

 

Magento
(Integrationsmodul)
 
Dandomain
(Integrationsmodul)
 
SmartWeb
(Integrationsmodul)
 
PrestaShop
(Integrationsmodul)
 
E-conomic
(Integrationsmodul)
Modulet til e-conomic skaber en stærk integration fra FlexPOS kasseapparatet og synkroniserer direkte med dit e-conomic økonomisystem. Super flexibel integration, hvor du selv bestemmer, hvorfra du vil styrer dine stamdata / lager / kunder samt mulighed for kreditsalg og faktura betaling direkte på kassen.
Dinero
(Integrationsmodul)
Modulet til dinero skaber en integration fra FlexPOS kasseapparatet og synkroniserer direkte med dit dinero økonomisystem. Når der bliver foretaget et salg på kasseapparatet, går den automatisk over i varesalg i dinero.
Uniconta
(Integrationsmodul)
Webfinance modulet gør det muligt, at synkronisere dit FlexPOS-kasseapparat med dit Webfinance økonomisystem. Flyt automatisk salgstal mv. fra kasseapparatet over i dit økonomisystem. Kan ligeledes benyttes sammen med en webshop integration.
Webfinance
(Integrationsmodul)
Webfinance modulet gør det muligt, at synkronisere dit FlexPOS-kasseapparat med dit Webfinance økonomisystem. Flyt automatisk salgstal mv. fra kasseapparatet over i dit økonomisystem. Kan ligeledes benyttes sammen med en webshop integration.
GolfBox
(Integrationsmodul)
GolfBox er bookingsystemet, der gør livet nemmere for golfforretninger og -baner over hele landet, og med GolfBox modulet til FlexPOS kan bookingsystem og kasseløsning snakke sammen så du nemt kan foretage betaling af bookede tider, printe scorekort og tage imod betaling for andre varer direkte på kasseapparatet.  
Loyalitetsmodul
(Integrationsmodul)
Loyalitetsmodulet er et integrationsmodul, som snakker sammen med din kundeklub. Modulet gør det muligt, at dele data mellem din kasseløsning og kundeklub, så du kan følge med i din kundeklub direkte på kassen. Her kan du også tilmelde/afmelde kunder, sende sms og mails ud med tilbud, nyheder, event mm. 
Styklistemodul
 
En stykliste er en virtuel vare, som indeholder en liste af andre varer, der automatisk sælges sammen med den virtuelle vare. Hvis styklisten fx er en bestemtcykel, kan listen indeholde tilhørende sadel, pedal, bagagebærer, lås, mv., som vil blive talt som "Solgt" i forhold til lager.
Cafémodul
 
Med cafémodulet kan du parkere et bord, lave salg pr. bord og printe en regning før salget er afsluttet. Cafémodulet kan snakke sammen med op til 3 køkkenprintere, så der altid er styr på bestillingerne både i restauranten og i køkkenet. 
Skræddermodul
 
Skræddermodulet henvender sig til tøjbranchen. Med skræddermodulet kan butikken oprette specielle kundeønsker i systemet fx til tilpasning af tøjer, og kunden får en sms, når tøjet kan afhentes.  
Værkstedsmodul
 
Modulet holder styr på indleverede varer og giver kunden besked på sms, når varen(e) er klar til afhentning. 
Vægtmodul
(Hardwaremodul)
Vægtmodulet er uundværligt for enhver butik, som arbejder med afvejning af varer. Med vægtmodulet snakker din vægt og kasseløsning sammen, så varens vægt og pris tilføjes direkte til kundens ordre på kasseapparatet, så der blot skal trykkes "Betal". 
LabelPrint
(Hardwaremodul)
LabelPrint modulet er det eneste du behøver til at printe kvitteringer, fakturaer, prismærker, sløjfetags, kødbensformerede mærker, plantespyd, hyldeforkanter og meget mere. LabelPrint styres fra BackOffice, og derfor kan du printe labels, uanset hvor du befinder dig. Du behøver altså ikke optage kassen og forstyrre salg i butikken for at ordne labels.
(For at printe bestemte labels kræves en labelprinter) 
Kampagnemodul
 
Med kampagnemodulet har du altid styr på dine igangværende kampagner, og du får et overblik over dem direkte på kassen. 
MobilePay
(Hardwaremodul)
MobilePay modulet synkroniserer MobilePay scanneren (den lille hvide brik) direkte med kasseapparatet. Hvis dette modul er aktiveret i BackOffice, og den hvide MobilePay brik haves, betyder det, at kunderne kan betale med MobilePay.
Kuponmodul
 
Kuponmodulet gør det muligt at opsætte kuponer/vouchers, så bonen printes med en rabatkode, når kunden køber for et bestemt beløb; disse variabler bestemmer du selv. Fx 20% på næste køb ved køb for 500,- 
statusmodul ikon2
Statusmodul
(Hardwaremodul)
Statusmodulet arbejder sammen med lagermodulet og en bærbar statusscanner og gør status af din butik nemmere og hurtigere end nogensinde! Den bærbare statusscanner sender dataene fra stregkoderne direkte til din FlexPOS kasseløsning, så du frit kan gå rundt i butikken og på lageren og scanne varer.
Lagermodul
 
Lagermodulet gør det muligt at se lagerbeholdningen på tværs af butikker, sende varer fra butik til butik og/eller centrallageret. Med lagermodulet kan du også styre varianter såsom størrelse, farve og 4 andre valgfrie varianter. 
123
FlexAD
(Hardwaremodul)
FlexAD er, sammen med et kundedisplay, den perfekte måde at fremme loyalitet (kundeklubmedlemmer) for din forretning. Med et kundedisplay kan du vise kunden, hvad du vil, imens de står og betaler ved kassen. Kunden kan følge med i sit køb på en virtuel bon, og samtidig se reklamer, tilbud, gode råd, opskrifter, din facebookside, eller hvad du kan finde på; kun fantasien sætter grænser. 
hurra
Gavekortmodul
 
Gavekortmodulet gør det muligt både at lave elektroniske gavekort via. betalingsterminalen og udprintede gavekort med stregkode, som kunden kan tage med.
Konto/kredit salg
 
Fakturaindbetaling på debitor fra kasse (kun sammen med et ERP-system). A4-print af ordrebekræftigelse, samt følgeseddel og faktura.