FlexPOS bruges hver dag til at betjene tusindevis af kunder i bar, café og takeaway branchen. Med FlexPOS kan kasseapparat tilpasses dine behov, som varierer afhængigt af størrelse, varesortiment og ønsker til betjeningen. Vi har nedenfor listet en række årsager til, at vi mener, at FlexPOS er det rette valg til en bar, café eller restaurant.

Du kan også se hele listen af systemets funktioner eller kontakte en af vores forhandlere og få en uforpligtende snak.

 

FlexPOS system

Hvorfor passer FlexPOS godt til Bar, Café & TakeAway branchen?

FlexPOS har udviklet to licenser: standard og pro. Forskellen er, om kasseløsningen skal være med integration til webshop og/eller økonomisystem; hvis dette er tilfældet, skal man vælge en pro-licens. Men en del i netop denne branche har ikke brug for disse integrationer, og kan derfor vælge en standard-licens, som stadig kan tilpasses med moduler, så dit kasseapparat passer præcis til din forretning. 

 • Cafémodulet
  Modulet er, som navnet indikerer, udviklet til restaurationsbranchen og giver mulighed for:
  • Parkér bord; som i praksis betyder, at du kan sætte et salg på pause. Senere kan du hente samme salg frem igen og fortsætte det. 
  • Printe en regning før salget er afsluttet
  • Køkkenprint; print bestillinger til op til 3 forskellige køkkenprintere, så du kan splitte bestillinger i fx "kold køkken", "varmt køkken" og "drikkevarer". Krøver køkkenprintere
 • Lagermodul
  Systemet er indbygget med mulighed for lagerstyring og en yderligere mulighed for at tilkøbe avanceret lagerstyring. FlexPOS kan håndtere alt fra 1 vare til over 300.000 varer og passer, uanset om du har én beværtning eller en kæde.
 • Miljøtilpasset kasseapparat
  FlexPOS opsættes på et moderne touchkasseapparat med brugervenlig betjening. Til restaurationsbranchen anbefaler vi POS Touch PS med IP-64 beskyttelse mod væsker. 
 • Menuopsætning med funktioner og genveje
  Du kan selv bestemme, hvordan menuen på kassen skal se ud fx hvilke funktioner, der skal være nemmest at finde. Du kan også oprette varegrupper, så du laver en knap til "Drinks" hvorunder du finder hele drinksmenuen. Det giver hurtigere transaktionstider og letter kundeflowet. 
 • LabelPrint
  Fra det bagvedliggende administrationsprogram "BackOffice", som du altid kan tilgå online, kan du printe de labels du har brug for i stort set alle former og størrelser (kræver labelprinter)
 • Håndscannere gør livet nemmere
  Med en håndscanner kan du hurtigt scanne varens stregkode fremfor at taste varenummeret på kassen. Igen hurtigere betjening og lettere kundeflow. 
 • Kuponmodul
  FlexPOS' kuponmodul gør det muligt at printe byttemærker, garantibeviser, gavekort og tilgodebeviser direkte på bonnen via bonprinteren. 
 • FlexAd
  Mange beværtninger vælger at få monteret vores grafiske kundedisplay FlexAd, der viser kunderne en liste over deres varer, totalbeløb og desuden kan vise kunden reklamer.

  FlexAd er, sammen med et kundedisplay, den perfekte måde at fremme loyalitet (kundeklubmedlemmer) for din forretning. Med et kundedisplay kan du vise kunden, hvad du vil, imens de står og betaler ved kassen. Kunden kan følge med i sit køb på en virtuel bon, og samtidig se reklamer, tilbud, gode råd, opskrifter, din facebookside, eller hvad du kan finde på; kun fantasien sætter grænser.

  FE602983D0BEF4548403CEC3C2586276192FFF5AA3A6D82BBDpimgpsh thumbnail win distr00DD08C535D9AF487C27682F108CBD5EB459D2D688BDE5C54Bpimgpsh thumbnail win distr

Referencer

Aarhus Brætspils Cafe
Aarhus Streetfood
Cafe Albatros
Cafe Humlum
Cappuccio Kaffe
Cibuz Madstudie
Hansens Flødeis
Ren & Stærk
Slots Isen
Spise Kurven
Winthers Kaffe & Te
 

Find nærmeste forhandler

Bestil FlexPOS til din butik i dag.