FlexPOS softwaren bruges hver dag til at betjene tusindevis af kunder i Danmark i detail branchen. Systemet er udviklet i samarbejde med Bahne og er derfor decideret udviklet til at dække brede behov i denne branche. Vi nævner nedenfor en række af de funktioner i systemet, som gør det ideelt for detailbranchen. Butikkers behov varierer naturligvis i praksis, og vi nævner blot nogle af systemets mange funktioner.

Nedenstående kan give dig en ide om, hvad FlexPOS er i stand til, men vi anbefaler altid, at du kontakter en af vores forhandlere og får en snak.

 

FlexPOS system

Hvorfor passer FlexPOS godt til detailbutikker?

FlexPOS har udviklet to licenser: standard og pro. Forskellen er, om kasseløsningen skal være med integration til webshop og/eller økonomisystem; hvis dette er tilfældet, skal man vælge en pro-licens. En del detailbutikker har en tilknyttet webshob og bruger et økonomisystem til at holde styr på finenserne, men skulle det ikke være tilfældet, kan du vælge standardlicensen, som stadig kan tilpasses med moduler, så dit kasseapparat passer præcis til din forretning.

 • Styklistemodul
  FlexPOS understøtter både styklistevarer og følgevarer, som er særligt vigtigt for mange butikker, der sælger drikkevarer.
 • LabelPrint
  Fra det bagvedliggende administrationsprogram "BackOffice", som du altid kan tilgå online, kan du printe de labels du har brug for i stort set alle former og størrelser (kræver labelprinter)
 • Mere merslag
  Systemet kan opsættes til at hjælpe med mersalg i form af forslag til tilkøbsvarer og komplementærvarer (eks. batterier til legetøj, golfbolde til golfkøller eller gaveæsker til vin osv.).
 • Betjeningsvenligt touchkasseapparat
  FlexPOS opsættes på et brugervenligt touchkasseapparat, hvilket giver dig en nem og hurtig betjening.
 • Genveje til produkter og produktgrupper direkte på kassen
  Du kan selv opsætte genveje til produkter og produktgrupper direkte på kassen, så du hurtigt kan navigere frem til dine mest solgte varer.
 • Kuponmodul
  FlexPOS' kuponmodul gør det muligt at printe byttemærker, garantibeviser, gavekort og tilgodebeviser direkte på bonnen via bonprinteren.
 • Lagermodul
  Systemet er indbygget med mulighed for lagerstyring og en yderligere mulighed for at tilkøbe avanceret lagerstyring. FlexPOS kan håndtere alt fra 1 vare til over 300.000 varer og passer, uanset om du har én butik eller en kæde.
 • Integrationer til webshop og økonomisystem
  Som nævnt kan FlexPOS systemet integreres med flere forskellige webshops og økonomisystemer. Vi understøtter hele tiden flere udbydere af webshops og økonomisystemer så kig på hjemmesiden. 
 • FlexAd
  Mange butikker vælger at få monteret vores grafiske kundedisplay FlexAd, der viser kunderne en liste over deres varer, totalbeløb og desuden kan vise kunden reklamer.

  FlexAd er, sammen med et kundedisplay, den perfekte måde at fremme loyalitet (kundeklubmedlemmer) for din forretning. Med et kundedisplay kan du vise kunden, hvad du vil, imens de står og betaler ved kassen. Kunden kan følge med i sit køb på en virtuel bon, og samtidig se reklamer, tilbud, gode råd, opskrifter, din facebookside, eller hvad du kan finde på; kun fantasien sætter grænser. 

  FE602983D0BEF4548403CEC3C2586276192FFF5AA3A6D82BBDpimgpsh thumbnail win distr00DD08C535D9AF487C27682F108CBD5EB459D2D688BDE5C54Bpimgpsh thumbnail win distr

Referencer

Bahne
Barks N Bones
Batterystore
Beautycos.dk
BilXtra Aalborg
Budoxperten
Butik Blossom
Designdelicatessen
Dyrene på torvet
GEjSER
Grevernes Golf Shop
Gunzone
Handelshuset Aulum
Hansens Flødeis
Helsemin
Hoopz
Højlund Mølle
Jagt og Fisk
Kolding vinhandel
Loppetjansen
Midtjysk Rideudstyr
Naturskøn
Nemoko
Nordic-In
Outlet Cykler
Partybutikken
PhotoCare
Rice
Skovalfen
Spilforsyningen
Sundleg.dk
Superhelten
Thy Specialhandel
Tæppeland
 

Find nærmeste forhandler

Bestil FlexPOS til din butik i dag.