Kasseapparat til tøjbutik

FlexPOS er gennemtestet i et hav af tøjbutikker og kører hver eneste dag hos en lang række større og mindre tøjbutikker i Danmark med succes. De fleste tøjforretninger benytter vores standardsystem og tilpasser det, med vores specialudviklede moduler, så det matcher forretningens specifikke behov. Vi oplever et særligt behov i branchen for at styre produktvariationer som farve og størrelse, hvilket systemet kan understøtte. Hertil har de fleste tøjbutikker behov for at kunne printe labels til deres varer og scanne stregkoder for hurtig betjening.

Nedenstående viser blot et udsnit af de mest brugte elementer i FlexPOS;  har du andre ønsker dækker vi sikkert også dem.
Se hele vores funktionsliste eller kontakt en af vores forhandlere, hvis du har spørgsmål.

 

FlexPOS system

Hvorfor du bør vælge et FlexPOS kasseapparat til tøjbutikker?

 • Enkelt butik eller kæde
  Systemet er indbygget med mulighed for lagerstyring og en yderligere mulighed for at tilkøbe avanceret lagerstyring. FlexPOS kan håndtere alt fra 1 vare til over 300.000 varer og passer, uanset om du har én butik eller en kæde.
 • Avanceret lagerstyring
  FlexPOS understøtter avanceret lagerstyring, som bl.a. giver mulighed for at oprette varianter på dine varer (størrelser, farver, modeller etc.) så du kan spare tid. 
 • Mere merslag
  Systemet kan opsættes til at hjælpe med mersalg i form af forslag til tilkøbsvarer og komplementærvarer (fx accessories til tøj). 
 • Betjeningsvenligt touchkasseapparat
  FlexPOS opsættes på et brugervenligt touchkasseapparat, hvilket giver dig en nem og hurtig betjening.
 • Genveje til produkter og produktgrupper direkte på kassen
  Du kan selv opsætte genveje til produkter og produktgrupper direkte på kassen, så du hurtigt kan navigere frem til dine mest solgte varer.
 • Stregkodescanner
  Herudover tilkobler vi altid en stregkodescanner, så du blot scanner kundens varer ind i stedet for at taste varenumrerne på kassen. Det letter betalingsflowet i butikken.
 • LabelPrint
  Fra det bagvedliggende administrationsprogram "BackOffice", som du altid kan tilgå online, kan du printe de labels du har brug for i stort set alle former og størrelser (kræver labelprinter)
 • Kuponmodul
  FlexPOS' kuponmodul gør det muligt at printe byttemærker, garantibeviser, gavekort og tilgodebeviser direkte på bonnen via bonprinteren.
 • Integrationer til webshop og økonomisystem
  Har du FlexPOS prolicensen kan systemet integreres med flere forskellige webshops og økonomisystemer. Vi understøtter hele tiden flere udbydere af webshops og økonomisystemer så kig på hjemmesiden.
 • FlexAd
  Flere tøjbutikker vælger at få monteret vores grafiske kundedisplay FlexAd, der viser kunderne en liste over deres varer, totalbeløb og desuden kan vise kunden reklamer.

  FlexAd er, sammen med et kundedisplay, den perfekte måde at fremme loyalitet (kundeklubmedlemmer) for din forretning. Med et kundedisplay kan du vise kunden, hvad du vil, imens de står og betaler ved kassen. Kunden kan følge med i sit køb på en virtuel bon, og samtidig se reklamer, tilbud, gode råd, opskrifter, din facebookside, eller hvad du kan finde på; kun fantasien sætter grænser.

  FE602983D0BEF4548403CEC3C2586276192FFF5AA3A6D82BBDpimgpsh thumbnail win distr00DD08C535D9AF487C27682F108CBD5EB459D2D688BDE5C54Bpimgpsh thumbnail win distr

Referencer

Atelier IX
Bahne
Butik Blossom
By Rockfeller
Heiny Bags
Hørlyck
Lilly
Louise Viborg
Luupe
Miss you
Nordic-In
Nova Shoes & Fashion
Nystrup & Øskov
Prag Copenhagen
Shaping New Tomorrow
Store No 1B
Storm & Marie
 

Find nærmeste forhandler

Bestil FlexPOS til din butik i dag.