En række guldsmedeforretninger bruger i dag FlexPOS på deres kasseapparat, da systemet understøtter Dansk Guldsmedeforenings byttemærkekoder. 
De fleste guldsmede vælger FlexPOS standardlicens, som tilpasses deres specifikke ønsker via specialudviklede moduler. Nedenfor har vi listet eksempler på disse ønsker, og hvordan FlexPOS understøtter dem, men det er blot et uddrag af de mange funktioner, som kan findes i eller tilvælges systemet. Se hele vores funktionsliste her. 
Mangler du mod forventning en funktion, anbefaler vi, at du kontakter én af vores forhandlere og forhører dig om mulighederne, da vi bestræber os på at gøre FlexPOS det mest fleksible kassesystem. 

 

 

FlexPOS system

Hvorfor passer FlexPOS godt til guldsmedebutikker?

 • Vi understøtter Dansk Guldsmedsforenings byttemærkekoder.
 • Labelprint
  Systemet kan printe stort set alle de mærker hjertet måtte begære; bl.a. de kendte "kødbensmærker" til hundeskilte. 
 • Registrere serienummere
  Med FlexPOS kan du registrere serienumre på værdifulde smykker; det er praktisk både for dine kunder og din butik i det uheldige tilfælde af tyveri.
 • Betjeningsvenligt touchkasseapparat
  FlexPOS opsættes på et brugervenligt touchkasseapparat, hvilket giver dig en nem og hurtig betjening.
 • Genveje til produkter og produktgrupper direkte på kassen
  Du kan selv opsætte genveje til produkter og produktgrupper direkte på kassen, så du hurtigt kan navigere frem til dine mest solgte varer.
 • Stregkodescanner
  Herudover tilkobler vi altid en stregkodescanner, så du blot scanner kundens varer ind i stedet for at taste varenumrerne på kassen. Det letter betalingsflowet i butikken.
 • Kuponmodul
 • FlexPOS' kuponmodul gør det muligt at printe byttemærker, garantibeviser, gavekort og tilgodebeviser direkte på bonnen via bonprinteren.
 • Integrationer til webshop og økonomisystem
  Har du FlexPOS prolicensen kan systemet integreres med flere forskellige webshops og økonomisystemer. Vi understøtter hele tiden flere udbydere af webshops og økonomisystemer så kig på hjemmesiden.
 • FlexAd
  Nogle butikker vælger at få monteret vores grafiske kundedisplay FlexAd, der viser kunderne en liste over deres varer, totalbeløb og desuden kan vise kunden reklamer.

  FlexAd er, sammen med et kundedisplay, den perfekte måde at fremme loyalitet (kundeklubmedlemmer) for din forretning. Med et kundedisplay kan du vise kunden, hvad du vil, imens de står og betaler ved kassen. Kunden kan følge med i sit køb på en virtuel bon, og samtidig se reklamer, tilbud, gode råd, opskrifter, din facebookside, eller hvad du kan finde på; kun fantasien sætter grænser.

  FE602983D0BEF4548403CEC3C2586276192FFF5AA3A6D82BBDpimgpsh thumbnail win distr00DD08C535D9AF487C27682F108CBD5EB459D2D688BDE5C54Bpimgpsh thumbnail win distr

Referencer

Anzo Smykker & Ure
Guldsmed Gram
 

Find nærmeste forhandler

Bestil FlexPOS til din butik i dag.