Har du en specialvarebutik, kan FlexPOS være din kommende leverandør af software til dit moderne kasseapparat. FlexPOS er udviklet  til almene detailbutikker, men passer samtidig godt til de fleste specialbutikker (eksempelvis vin & spiritus forretninger, grænsebutikker, boghandlere osv.). FlexPOS er et ideelt valg til både enkeltbutikker og kæder. Systemet omfatter i dag en lang række af funktioner, som dækker de fleste behov; desuden kan systemet suppleres med kundetilpasninger i form af integrationer og moduler. Din løsning bliver skræddersyet til dine behov, uden at det koster dig en formue.
Nedenstående liste kan give dig en ide om, hvad FlexPOS er i stand til, men vi anbefaler altid, at du kontakter én af vores forhandlere til en uforpligtende snak om dine muligheder. 

FlexPOS system

Hvorfor passer FlexPOS godt til specialbutikker?

 • Styklistemodul
  FlexPOS understøtter både styklistevarer og følgevarer, som er særligt vigtigt for mange butikker, der sælger drikkevarer.
 • LabelPrint
  Fra det bagvedliggende administrationsprogram "BackOffice", som du altid kan tilgå online, kan du printe de labels du har brug for i stort set alle former og størrelser (kræver labelprinter)
 • Mere merslag
  Systemet kan opsættes til at hjælpe med mersalg i form af forslag til tilkøbsvarer og komplementærvarer (eks. batterier til legetøj, golfbolde til golfkøller eller gaveæsker til vin osv.).
 • VægtmodulIMG 4411
  Vægtmodulet er uundværligt for enhver butik, som arbejder med afvejning af varer. Med vægtmodulet snakker din vægt ogkasseløsning sammen, så varens vægt og pris tilføjes direkte til kundens ordre på kasseapparatet, så der blot skal trykkes "Betal".
 • Miljøtilpasset kasseapparat
  FlexPOS opsættes på et moderne touchkasseapparat med brugervenlig betjening. Til restaurationsbranchen anbefaler fx vi POS Touch PS med IP-64 beskyttelse mod væsker. 
 • Genveje til produkter og produktgrupper direkte på kassen
  Du kan selv opsætte genveje til produkter og produktgrupper direkte på kassen, så du hurtigt kan navigere frem til dine mest solgte varer.
 • Stregkodescanner
  Herudover tilkobler vi altid en stregkodescanner, så du blot scanner kundens varer ind i stedet for at taste varenumrerne på kassen. Det letter betalingsflowet i butikken.
 • Kuponmodul
  FlexPOS' kuponmodul gør det muligt at printe byttemærker, garantibeviser, gavekort og tilgodebeviser direkte på bonnen via bonprinteren.
 • Enkelt butik eller kæde
  Har du FlexPOS prolicensen kan systemet integreres med flere forskellige webshops og økonomisystemer. Vi understøtter hele tiden flere udbydere af webshops og økonomisystemer så kig på hjemmesiden.
 • Integrationer til webshop og økonomisystem
  Som nævnt kan FlexPOS systemet integreres med flere forskellige webshops og økonomisystemer. Vi understøtter hele tiden flere udbydere af webshops og økonomisystemer så kig på hjemmesiden. 
 • FlexAd
  Flere butikker vælger at få monteret vores grafiske kundedisplay FlexAd, der viser kunderne en liste over deres varer, totalbeløb og desuden kan vise kunden reklamer.

  FlexAd er, sammen med et kundedisplay, den perfekte måde at fremme loyalitet (kundeklubmedlemmer) for din forretning. Med et kundedisplay kan du vise kunden, hvad du vil, imens de står og betaler ved kassen. Kunden kan følge med i sit køb på en virtuel bon, og samtidig se reklamer, tilbud, gode råd, opskrifter, din facebookside, eller hvad du kan finde på; kun fantasien sætter grænser.

  FE602983D0BEF4548403CEC3C2586276192FFF5AA3A6D82BBDpimgpsh thumbnail win distr00DD08C535D9AF487C27682F108CBD5EB459D2D688BDE5C54Bpimgpsh thumbnail win distr

Referencer

Automester
Budoxperten
Det Kongelige Bibliotek
Frelsens hær
Geek´D
GEjSER
GH Wood
Helsemin
Kant By K.
Kolding vinhandel
Kongeaa Trailercenter
Lilly
Lys Mesteren
Midtjysk Rideudstyr
PhotoCare
Pitó
Røde Kors
Slots Isen
Spangsberg
Summerbird
Thy Specialhandel
Tæppeland
Vinoble
Vinspecialisten Randers
VisitHolbæk
Winthers Kaffe & Te
Øens farver
 

Find nærmeste forhandler

Bestil FlexPOS til din butik i dag.