Sælger du varer i løsvægt; slik, kaffe, te, grønt eller lignende, kan du vælge FlexPOS systemet sammen med en integreret vægt. Du taster blot varenummeret ind på kassen, vejer varen og så tilføjes varens vægt og pris til kundens ordre. Herfra skal du bare klikke "Betal". Herudover får du naturligvis alle systemets standardfunktioner, som du kan se her. Her på siden har vi samlet en række årsager til, at FlexPOS passer godt til din forretning. Vi anbefaler dog altid, at man tager kontakt til én af vores forhandlere og får en uforpligtende snak om mulighederne. 

 

 

FlexPOS system

Hvorfor passer FlexPOS godt til butikker med behov for et kasseapparat med vægt?

 • Vægtmodul
  IMG 4411
  Vægtmodulet er uundværligt for enhver butik, som arbejder med varer i løs vægt vejes på den integrerede vægt. Med vægtmodulet snakker din vægt ogkasseløsning sammen, så varens vægt og pris tilføjes direkte til kundens ordre på kasseapparatet, så der blot skal trykkes "Betal". Så simpelt fungerer det. Vægtmodulet er et tilkøb til ved oprettelse og koster efterfølgende ikke yderligere.
 • Stregkodescanner
  Herudover tilkobler vi altid en stregkodescanner, så du blot scanner kundens varer ind i stedet for at taste varenumrerne på kassen. Det letter betalingsflowet i butikken.
 • Betjeningsvenligt touchkasseapparat
  FlexPOS opsættes på et brugervenligt touchkasseapparat, hvilket giver dig en nem og hurtigbetjening.
 • Genveje til produkter og produktgrupper direkte på kassen
 • Du kan selv opsætte genveje til produkter og produktgrupper direkte på kassen, så du hurtigt kan navigere frem til dine mest solgte varer.
 • LabelPrint
  Fra det bagvedliggende administrationsprogram "BackOffice", som du altid kan tilgå online, kan du printe de labels du har brug for i stort set alle former og størrelser (kræver labelprinter)
 • Lagermodul
  Systemet er indbygget med mulighed for lagerstyring og en yderligere mulighed for at tilkøbe avanceret lagerstyring. FlexPOS kan håndtere alt fra 1 vare til over 300.000 varer og passer, uanset om du har én butik eller en kæde.
 • Avanceret lagerstyring
  FlexPOS understøtter avanceret lagerstyring, som bl.a. giver mulighed for at oprette varianter på dine varer (størrelser, farver, modeller etc.) så du kan spare tid. 
 • Kuponmodul
  FlexPOS' kuponmodul gør det muligt at printe byttemærker, garantibeviser, gavekort og tilgodebeviser direkte på bonnen via bonprinteren.
 • Integrationer til webshop og økonomisystem
  Har du FlexPOS prolicensen kan systemet integreres med flere forskellige webshops og økonomisystemer. Vi understøtter hele tiden flere udbydere af webshops og økonomisystemer så kig på hjemmesiden.
 • FlexAd
  Kasseapparatet kan få monteret vores grafiske kundedisplay FlexAd, der viser kunderne en liste over deres varer, totalbeløb og desuden kan vise kunden reklamer.

  FlexAd er, sammen med et kundedisplay, den perfekte måde at fremme loyalitet (kundeklubmedlemmer) for din forretning. Med et kundedisplay kan du vise kunden, hvad du vil, imens de står og betaler ved kassen. Kunden kan følge med i sit køb på en virtuel bon, og samtidig se reklamer, tilbud, gode råd, opskrifter, din facebookside, eller hvad du kan finde på; kun fantasien sætter grænser.

  FE602983D0BEF4548403CEC3C2586276192FFF5AA3A6D82BBDpimgpsh thumbnail win distr00DD08C535D9AF487C27682F108CBD5EB459D2D688BDE5C54Bpimgpsh thumbnail win distr

Referencer

Sodexo
VIA University College
VUC Aarhus
 

Find nærmeste forhandler

Bestil FlexPOS til din butik i dag.