Vores kunder med legetøjsbutikker bruger ofte vores standardsystem, som passer godt til de fleste typer detailbutikker. Vores kunder i legetøjsbranchen er ofte mindre butikker, men systemet kan også understøtte større kæder. FlexPOS standardlicens indeholder en lang række af funktioner, som dækker de fleste behov og desuden kan suppleres med kundetilpasninger i form af integrationer og moduler. Du får en løsning som skræddersyes til dine behov, uden at det koster dig en formue. Nedenfor er udvalgt en række fordele ved FlexPOS kasseapparat i forhold til at drive en legetøjsbutik, men vi anbefaler altid, at du får en snak med en af vores forhandlere.

 

FlexPOS system

Hvorfor passer et FlexPOS kasseapparat til legetøjsbutikkerne?

 • Vores hurtige transaktionstider har været en årsagerne til flere af vores kunders valg.
 • Mere merslag
  Systemet kan opsættes til at hjælpe med mersalg i form af forslag til tilkøbsvarer og komplementærvarer (fx batterier til legetøj). 
 • Betjeningsvenligt touchkasseapparat
  FlexPOS opsættes på et brugervenligt touchkasseapparat, hvilket giver dig en nem og hurtig betjening.
 • Genveje til produkter og produktgrupper direkte på kassen
  Du kan selv opsætte genveje til produkter og produktgrupper direkte på kassen, så du hurtigt kan navigere frem til dine mest solgte varer.
 • Kuponmodul
  FlexPOS' kuponmodul gør det muligt at printe byttemærker, garantibeviser, gavekort og tilgodebeviser direkte på bonnen via bonprinteren.
 • Lagermodul
  Systemet er indbygget med mulighed for lagerstyring og en yderligere mulighed for at tilkøbe avanceret lagerstyring. FlexPOS kan håndtere alt fra 1 vare til over 300.000 varer og passer, uanset om du har én butik eller en kæde.
 • Avanceret lagerstyring
  FlexPOS understøtter avanceret lagerstyring, som bl.a. giver mulighed for at oprette varianter på dine varer (størrelser, farver, modeller etc.) så du kan spare tid. 
 • Integrationer til webshop og økonomisystem
  Har du FlexPOS prolicensen kan systemet integreres med flere forskellige webshops og økonomisystemer. Vi understøtter hele tiden flere udbydere af webshops og økonomisystemer så kig på hjemmesiden. 
 • FlexAd
  Flere forretninger vælger at få monteret vores grafiske kundedisplay FlexAd, der viser kunderne en liste over deres varer, totalbeløb og desuden kan vise kunden reklamer.

  FlexAd er, sammen med et kundedisplay, den perfekte måde at fremme loyalitet (kundeklubmedlemmer) for din forretning. Med et kundedisplay kan du vise kunden, hvad du vil, imens de står og betaler ved kassen. Kunden kan følge med i sit køb på en virtuel bon, og samtidig se reklamer, tilbud, gode råd, opskrifter, din facebookside, eller hvad du kan finde på; kun fantasien sætter grænser.

  FE602983D0BEF4548403CEC3C2586276192FFF5AA3A6D82BBDpimgpsh thumbnail win distr00DD08C535D9AF487C27682F108CBD5EB459D2D688BDE5C54Bpimgpsh thumbnail win distr

Referencer

BilligLeg
Børnenes Kartel
Epic Panda
Skovalfen
Superhelten
 

Find nærmeste forhandler

Bestil FlexPOS til din butik i dag.