Skal du have et kasseapparat til din sportsbutik, mener vi klart, at FlexPOS bør indgå i din kasseløsning. Systemet kører allerede ved flere butikker i branchen med stor succes, da det generelt passer godt i den moderne sportsbutik. Ved denne typer butikker benyttes vores standardsystem oftest, som tilpasses hver enkelte butiks behov.
Vi oplever et særligt behov i branchen for at styre produktvariationer som farve og størrelse, hvilket systemet understøtter. Nedenstående viser et udsnit af de mest brugte elementer i FlexPOS, og har du andre ønsker dækker vi sikkert også dem. Se hele vores funktionsliste eller kontakt en af vores forhandlere, hvis du har spørgsmål.

 

FlexPOS system

Hvorfor vælge et FlexPOS kasseapparat til sportsbutikker?

FlexPOS har udviklet to licenser: standard og pro. Forskellen er, om kasseløsningen skal være med integration til webshop og/eller økonomisystem; hvis dette er tilfældet, skal man vælge en pro-licens. En del detailbutikker har en tilknyttet webshob og bruger et økonomisystem til at holde styr på finenserne, men skulle det ikke være tilfældet, kan du vælge standardlicensen, som stadig kan tilpasses med moduler, så dit kasseapparat passer præcis til din forretning.

 • FlexPOS’ kan som standard dække langt de fleste behov ved vores kunder – både enkeltmandsbutikker og kæder.
 • Enkelt butik eller kæde
  Systemet er indbygget med mulighed for lagerstyring og en yderligere mulighed for at tilkøbe avanceret lagerstyring. FlexPOS kan håndtere alt fra 1 vare til over 300.000 varer og passer, uanset om du har én butik eller en kæde.
 • Avanceret lagerstyring
  FlexPOS understøtter avanceret lagerstyring, som bl.a. giver mulighed for at oprette varianter på dine varer (størrelser, farver, modeller etc.) så du kan spare tid. 
 • Mere merslag
  Systemet kan opsættes til at hjælpe med mersalg i form af forslag til tilkøbsvarer og komplementærvarer (fx accessories til tøj). 
 • Betjeningsvenligt touchkasseapparat
  FlexPOS opsættes på et brugervenligt touchkasseapparat, hvilket giver dig en nem og hurtig betjening.
 • Genveje til produkter og produktgrupper direkte på kassen
  Du kan selv opsætte genveje til produkter og produktgrupper direkte på kassen, så du hurtigt kan navigere frem til dine mest solgte varer.
 • Stregkodescanner
  Herudover tilkobler vi altid en stregkodescanner, så du blot scanner kundens varer ind i stedet for at taste varenumrerne på kassen. Det letter betalingsflowet i butikken.
 • LabelPrint
  Fra det bagvedliggende administrationsprogram "BackOffice", som du altid kan tilgå online, kan du printe de labels du har brug for i stort set alle former og størrelser (kræver labelprinter)
 • Kuponmodul
  FlexPOS' kuponmodul gør det muligt at printe byttemærker, garantibeviser, gavekort og tilgodebeviser direkte på bonnen via bonprinteren.
 • Integrationer til webshop og økonomisystem
  Som nævnt kan FlexPOS systemet integreres med flere forskellige webshops og økonomisystemer. Vi understøtter hele tiden flere udbydere af webshops og økonomisystemer så kig på hjemmesiden.
 • FlexAd
  Flere tøjbutikker vælger at få monteret vores grafiske kundedisplay FlexAd, der viser kunderne en liste over deres varer, totalbeløb og desuden kan vise kunden reklamer.

  FlexAd er, sammen med et kundedisplay, den perfekte måde at fremme loyalitet (kundeklubmedlemmer) for din forretning. Med et kundedisplay kan du vise kunden, hvad du vil, imens de står og betaler ved kassen. Kunden kan følge med i sit køb på en virtuel bon, og samtidig se reklamer, tilbud, gode råd, opskrifter, din facebookside, eller hvad du kan finde på; kun fantasien sætter grænser.

  FE602983D0BEF4548403CEC3C2586276192FFF5AA3A6D82BBDpimgpsh thumbnail win distr00DD08C535D9AF487C27682F108CBD5EB459D2D688BDE5C54Bpimgpsh thumbnail win distr
 

Find nærmeste forhandler

Bestil FlexPOS til din butik i dag.