FlexPOS kasser bruges dagligt til betjening af kunder i en række af blomsterbutikker rundt i landet, heriblandt en række af Interflora butikkerne. For mange blomsterhandlere er FlexPOS' standardlicens rigeligt, mens andre vælger at drage fordel af systemets integration til økonomisystemet e-conomic, hvilket kræver FlexPOS' prolicens. Vores mange års erfaring med branchen gør, at FlexPOS er perfekt til næsten enhver blomsterbutik. Du kan nedenfor læse en række af grundene til, at mange kunder har valgt FlexPOS som sin kassesoftware. Kunne det være noget for dig, så tag en snak med en af vores mange forhandlere. Vil du se den komplette funktionsliste, kan du du se mere under funktioner.

 

FlexPOS system

Hvorfor passer FlexPOS godt til blomsterbutikker?

 • Genveje til produkter og produktgrupper direkte på kassen
  Du kan selv opsætte genveje til produkter og produktgrupper direkte på kassen, så du hurtigt kan navigere frem til dine mest solgte varer.
 • LabelPrint
  Fra det bagvedliggende administrationsprogram "BackOffice", som du altid kan tilgå online, kan du printe de labels du har brug for i stort set alle former og størrelser (kræver labelprinter)
 • Stregkodescanner
  Herudover tilkobler vi altid en stregkodescanner, så du blot scanner kundens varer ind i stedet for at taste varenumrerne på kassen. Det letter betalingsflowet i butikken.
 • Betjeningsvenligt touchkasseapparat
  FlexPOS opsættes på et brugervenligt touchkasseapparat, hvilket giver dig en nem og hurtig betjening.
 • Enkelt butik eller kæde
  Systemet er indbygget med mulighed for lagerstyring og en yderligere mulighed for at tilkøbe avanceret lagerstyring. FlexPOS kan håndtere alt fra 1 vare til over 300.000 varer og passer, uanset om du har én butik eller en kæde.
 • Kuponmodul
  FlexPOS' kuponmodul gør det muligt at printe byttemærker, garantibeviser, gavekort og tilgodebeviser direkte på bonnen via bonprinteren.
 • Integrationer til webshop og økonomisystem
  Som nævnt kan FlexPOS systemet integreres med flere forskellige webshops og økonomisystemer. Vi understøtter hele tiden flere udbydere af webshops og økonomisystemer så kig på hjemmesiden. 
 • FlexAd
  Nogle butikker vælger at få monteret vores grafiske kundedisplay FlexAd, der viser kunderne en liste over deres varer, totalbeløb og desuden kan vise kunden reklamer.

  FlexAd er, sammen med et kundedisplay, den perfekte måde at fremme loyalitet (kundeklubmedlemmer) for din forretning. Med et kundedisplay kan du vise kunden, hvad du vil, imens de står og betaler ved kassen. Kunden kan følge med i sit køb på en virtuel bon, og samtidig se reklamer, tilbud, gode råd, opskrifter, din facebookside, eller hvad du kan finde på; kun fantasien sætter grænser.

  FE602983D0BEF4548403CEC3C2586276192FFF5AA3A6D82BBDpimgpsh thumbnail win distr00DD08C535D9AF487C27682F108CBD5EB459D2D688BDE5C54Bpimgpsh thumbnail win distr

Referencer

Aalborg Blomster
BB Blomster
BilligBlomst
Blomsteriet
Hinnerup Blomster
Hobby Haven
Interflora
Krukkerne
 

Find nærmeste forhandler

Bestil FlexPOS til din butik i dag.