Kassesystem til Webfinance

Webfinance er et Online Økonomisystem der har eksisteret siden 1989, og er blandt de mest benyttede økonomisystemer for små og mellemstore virksomheder i Danmark. Webfinance har især fokuseret, på at lave et økonomisystem som først og fremmest er online, og derudover er rigtig nemt at benytte for såvel virksomheder som revisorer.
I samarbejde med Webfinance har vi udarbejdet en integration mellem deres Online Økonomisystem Webfinance og et FlexPOS kasseapparat. Integrationen synkroniserer automatisk data fra FlexPOS-kasseapparatet over i Webfinance økonomisystemet.

Hver gang der bliver foretaget et salg på kasseapparat i den fysiske butik, vil salget automatisk blive sendt over i dit Webfinance økonomisystem. På denne måde kan du altid holde dit økonomisystem og regnskab up-to-date. En anden væsentlig fordel ved denne integration er, at det spare dig en masse tid.

Betalinger & Omsætning overføres automatisk til kassekladden

Det eneste du som virksomhed skal gøre er, at gøre kassen op før fyraften som normalt. Her sender du så dagsopgørelsen fra kassen direkte over til webfinance.
I dit webfinance økonomisystem dannes der herefter x antal poster i din kasseklade. Omsætningen bliver automatisk sendt ind på den eller de valgte omsætnings konti, som ønsket. Du har ligeledes mulighed for at opsætte kontering af de forskellige betalingstyper herunder Mobiepay, Dankort mv. således, at hver type betaling kommer ind på hver sin finanskonto. Dette gør afregning med nets mv. nemmere.
(bemærk dog, at dette kun er muligt ved integrerede kort).

Mulighed for forskellige kombinationer

Ingen virksomheder er ens. Derfor kan du også selv skræddersy din integration med webfinance. Du har nemlig mulighed for selv at vælge hvilket data der skal flyttes hvorhen. Integrationen med webfinance økonomisystemet kan nemt sammensættes med andre integrationer med et FlexPOS kasseapparat. Har du f.eks. også en webshop sammen med din fysiske butik? Så kan den også integreres med denne. Her kan du så vælge at kasseapparatet skal hente priser og lagerantal fra webshoppen ned på kasseapparatet, således at du blot skal ændre priser mv. et sted. Ligeledes kan du vælge hvor i din løsning, at lageret skal ligge, som synkroniseres med resten af løsningen.

FlexPOS-funktioner der er understøttet integrationen med Webfinance

- Omsætnings poster fra kassen indlæses pr dagsopgørelse(så dagsopgørelse´s kvittering kan bruges som bilag)
- Mulighed for at kontere omsætning på flere omsætnings konti
- Mulighed for at kontere kortbetalinger på flere Finans konti ved brug af integreret betalingsterminal
- Mulighed for at kontere mobilepay betalinger på egen Finans konto ved brug af integreret mobilepay POS
- Mulighed for at modtage omsætning på sms
- Mulighed for at kører med flere afdelinger / butikker der har hver deres dinero konto
- Let opsætning

Læs mere om webfinance her

Muligheder og kombinationer

- Udvidet Lager i FlexPOS som giver mulighed for at lette arbejdet i forbindelse med status.

- Integreret betaligsterminal

- Integreret MobilePay POS

- Label Print

3 forskellige Webfinance Workflows

For at illustrere de forskellige muligheder alt afhængig af jeres ønsker til lagerstyring og om virksomheden skal integreres med en webshop, har vi udarbejdet 3 workflows med illustrationer. Illustrationer skal gerne give et overblik over de forskellige løsninger og belyse fordelene ved de forskellige opsætninger.

Webfinance Workflow 1

Den første illustration - Workflow 1 illustrerer vores mindste Webfinance løsning. Løsningen går i sin enkelthed ud på, at når kassen gøres op, laves der på kasseapparatet en dagsopgørelse, som herefter automatisk sendes direkte over i jeres Webfinance økonomisystem, klar til videre bogføring. 

Webfinance Workflow 1

Webfinance Workflow 2

Webfinance Workflow 2

Har du en webshop, som du ønsker at integrere i din løsning, hvor lagerstyringen skal foregå? Så er Workflow 2 den rigtige løsning. Med denne løsning styrer du alle produkterne, priser, lager mv. i din webshop. Derefter sendes disse data fra webshoppen over på dit FlexPOS kasseapparat. Med andre ord opretter og vedligeholder du alle produkter i webshoppen, hvor du ligeledes styre dit lager fra.

Bliver der foretaget et salg i den fysiske butik via. FlexPOS kasseapparatet sender FlexPOS et lagertræk op til webshoppens lager. På denne måde kan du ikke sælge den samme varer 2 gange, da lageret kun ligger i din webshop. Når dagen er omme laver i blot en dagsopgørelse, som herefter sendes over i jeres Webfinance økonomisystem, hvor den ligger klar til videre bogføring.

Webfinance Worflow 3

Du kan dog også vælge, at have lagerstyringen på dit kasseapparat. Dette illustreres her i Workflow 3. Med denne løsning opretter og vedligeholder du stadig priser og produkter i din webshop. Disse bliver automatisk videresendt til FlexPOS-kasseapparat, som i workflow 2.

Forskellen ligger dog i lagerstyringen, som i dette tilfælde styres på kasseapparatet. Bliver der foretaget et salg via. webshoppen sker der et lagertræk på kasseapparatet, således at dit lager altid stemmer overens. Når dagen er omme, laves der en dagsopgørelse, som sendes over i Webfinance til videre bogføring.

Webfinance Workflow 3