FlexPOS + Dynamics C5

Kasseapparat til C5. NGG International og ITBC har i fælleskab udviklet FlexPOS integrationen til Microsoft Dynamics C5. ITBC har stor erfaring inden for ERP og tilrettede C5 løsninger, hvilket har medvirket til, at integrationen er blevet særdeles vellykket.
Det betyder, at du i dag kan købe og benytte et FlexPOS kassesystem, men stadig kan vedligeholde dine data ét sted, nemlig i Dynamics C5. ITBC har haft stor fokus på flytning af al vedligeholdelse til C5 for at sikre, at du bruger det værktøj, du kender bedst.
På den måde opnår du de bedste forhold for optimal udnyttelse af begge systemer.

flexpos c5

Få det optimale ud af begge systemer

Systemer skal gøre, hvad de er bedst til. Der er vi ingen tvivl om at Microsoft Dynamics C5 er et af markeds bedste ERP systemer til små og mellemstore virksomheder. Dette gør, at produktet er en “specialist” inden for ERP og regnskab. Når det derimod handler om butikker og brugervenlighed for kasseekspedienten, kan FlexPOS gøre det endnu bedre. Med andre ord får du med Dynamics C5 en god stabil økonomiløsning, og med FlexPOS får din virksomhed det kasseapparat, der skal til for at matche. Med integrationen mellem FlexPOS og C5 får du dermed den optimale løsning.

Integrationen understøtter følgende:

  • Vedligeholdelse af al data: Produkter, priser, stregkoder, kreditkunder i Dynamics C5.
  • Udførsel af 1 til 1 synkronisering af salg, hvilket betyder at alle bonner synkroniseres med Dynamics C5. På den måde opnås 100% sporbarhed.
  • Direkte kontering af udlæg på kasseapparatet.
  • Opdeling af korttyper, efter indløser.
  • Vedligeholdelse af varelager.