FlexPOS + Microsoft Dynamics NAV

FlexPOS har sammen med vores samarbejdspartnere udviklet en integration til Dynamics NAV ERP systemet. Integrationen gør det muligt at vedligeholde dine data i Dynamics NAV, samtidig med at du benytter FlexPOS kasseapparaterne. Data oprettet i Dynamics NAV tilføjes automatisk i kasseapparatet og på samme måde sendes salg mv. fra kasseapparatet til dit Dynamics NAV ERP-system helt automatisk. Ønsker du en integration til Dynamics NAV ERP systemet, skal du kontakte en af vores samarbejdspartnere - du kan se en liste over dem længere nede på siden. 

Microsoft Dynamics NAV er et af de mest benyttede ERP systemer i verden og er ideelt for mellemstore og store virksomheder.

 

Integrationen understøtter følgende:

Med integrationen mellem dit FlexPOS kasseapparat og Dynamics NAV system automatiserer du mange af de daglige administrative opgaver og sparer derfor både tid og penge. I dag har du måske en bogholder til at bogføre alle tal manuelt fra kassen over i Dynamics NAV. Al dette manuelle arbejde tager tid og koster penge. Det kan denne integrationen klare helt automatisk.


 • Vedligeholdelse af al data: produkter, priser, stregkoder, kreditkunder i Dynamics NAV.
 • Udførsel af 1 til 1 synkronisering af salg, hvilket betyder at alle bonner synkroniseres med Dynamics NAV.
 • Direkte kontering af udlæg på kasseapparatet.
 • Kontere omsætning på flere omsætnings konti.
 • Kontere kortbetaling på flere finanskonti (kræver integreret betalingsterminal).
 • Kontere MobilePay betalinger på bestemt finanskonto (kræver integreret MobilePay POS).
 • Opdeling af korttyper efter indløser.
 • Vedligeholdelse af varelager.
 • Mulighed for at styre flere afdelinger og/eller butikker med hver deres Dynamics NAV konto.
 • Let opsætning af integrationen.
 • Modtag omsætningstal direkte på SMS.

Forskellige FlexPOS + NAV løsninger

Integrationer kan sættes op på flere forskellige måder afhængig af, om der ønskes integration til en webshop på samme tid eller blot integration mellem butikkens kasseapparater og Dynamics NAV. 

 

Samarbejdspartnere, der har NAV integration:

Flere NAV-huse har efterhånden lavet standardiserede integrationer mellem NAV og FlexPOS. Her lister vi de samarbejdspartnere, der kan kontaktes, hvis du ønsker at vide mere om FlexPOS-NAV integration og eventuelt et samarbejde om at bygge en integration. Fuld integration betyder at alle data oprettes i NAV og FlexPOS kun varetager salg. Med en finansløsning oprettes data i FlexPOS (BackOffice) og økonomisystemet varetager transaktionsdata fra salg.

* Bornerup (fuld integration)

* BDL (fuld integration)

* Logos Consult (fuld integration)

* Inventio (kun finansløsning)

 

 

FlexPOS kasseapparat med Dynamics NAV

I standardløsningen med integration mellem Dynamics NAV og FlexPOS kasseapparatet kobles ERP systemet sammen med kasseapparatet. Produkterne (herunder lagerstatus, pris mv.) sendes fra Dynamics NAV over til kasseapparatet, og salg samt lagertræk sendes herefter retur fra kasseapparatet over til Dynamics NAV. Når kassen gøres op end-of-day laves en dagsopgørelse, som sendes direkte over i Dynamics NAV klar til videre bogføring.

FlexPOS kasseapparat med Dynamics NAV

FlexPOS + NAV + Webshop

FlexPOS kan ligeledes integreres med både en ønsket webshop samt Dynamics NAV på samme tid. Denne løsning er til dem, der ønsker at fastholde deres varelager i webshoppen og samtidig have et FlexPOS kasseapparat i en fysisk butik. Ved hjælp af denne integration sikrer du, at lageret altid er opdateret på begge platforme, og du undgår at sælge den samme vare 2 gange; henholdsvis butik og webshop. Produkter, priser, lager mv. oprettes i webshoppen og sendes over på FlexPOS kasseapparatet. Når dagen er omme laves en dagsopgørelse på kasseapparatet, som sendes over i Dynamics NAV, klar til videre bogføring.

Dynamics NAV med webshop og FlexPOS kasseapparat