Kasseapparat til DanDomain

Med et FlexPOS kasseapparat er det muligt at integrere kasseløsningen til DanDomain webshop. Dine data på webshoppen bliver dermed sendt over i dit FlexPOS kasseapparat.
På den måde sikrer du en fælles lagerstyring, hvormed du undgår at sælge varer på webshoppen, som du allerede havde solgt i butikken eller omvendt. 

Når der bliver foretaget et salg på din DanDomain webshop, bliver salget registreret på dit kasseapparat, hvor lageret automatisk bliver justeret til. Alt produktinfo, som produktnummer, navn, salgspris, kostpris, varegruppe og lagerstatus, bliver ført med over på kassen.

OBS: FlexPOS har ikke udviklet integrationen til DanDomain webshop! Det er gjort i samarbejde med enten forhandler eller 3. parts udvikler. FlexPOS supporterer derfor begrænset integration til webshop.

flexpos dandomain
economic flexpos

Kassesystem til DanDomain med E-conomic

Vil du gerne have din kasseløsning til at spille sammen med DanDomain og et økonomisystem, f.eks. e-conomic, kan dette også lade sig gøre. FlexPOS kassesystem kan både kobles sammen med DanDomain og e-conomic.

Denne løsning sikrer at kasseapparatet, økonomisystemet og webshoppen spiller 100 % sammen, hvor lageret bliver opdateret automatisk, og salgstallene med mere kommer direkte over i e-conomic, hvilket sparer jer for en masse arbejde og dermed også tid og penge.