FlexPOS kasseapparat til Magento

Magento er en af de mest foretrukne webshop platforme i dag. Med vores FlexPOS kassesystem er det muligt at synkronisere din Magento webshop med dit FlexPOS kasseapparat. Med en integration til Magento kan du samle dit lager med fælles lagerstyring.

Dette betyder med andre ord, at du kan få fælles lager med din webshop og fysiske butik. På denne måde sørger du for, altid at have det korrekte lagerantal, og undgår ligeledes at sælge den samme varer 2 gange. Når der bliver solgt en varer på webshoppen, bliver der automatisk trukket et styk fra lageret, således at varen ikke kan sælges igen i den fysiske butik. 

OBS: FlexPOS har ikke udviklet integrationen til Magento webshop! Det er gjort i samarbejde med enten forhandler eller 3. parts udvikler. FlexPOS supporterer derfor begrænset integration til webshop. 

magento flexpos
economic flexpos

Kasseløsning til Magento med e-conomic

Du kan ligeledes få en integration der både fungerer med Magento og E-conomic på samme tid. Her synkroniserer du dit kasseapparat, din magento webshop og e-conomic med hinanden. Salgstallene og lagerstatus bliver altså sendt direkte fra begge enheder over i dit e-conomic økonomisystem.

På denne måde slipper du for selv at skulle flytte rundt på fakturaer og bilag fra henholdsvis magento og kassesystem til e-conomic. Det hele sker helt pr. automatik, så du kan koncentrere dig om at bruge din tid bedst muligt andetsteds.