Kassesystem til Prestashop

Prestashop er en meget benyttet webshop løsning, og derfor har vi naturligvis udarbejdet en integration til prestashop. Denne integration synkroniserer din webshop sammen med dit kasseapparat i din fysiske butik, således at du har fælles lagerstyring på begge enheder.

På denne måde undgår du at sælge en varer på samme tid 2 forskellige steder. Synkroniseringen går nemlig ind og automatisk opdaterer den aktuelle lagerstatus hele tiden, således at når der kommer et salg fra den ene eller anden enhed, så vil dette blive trukket fra den fælles lagerbeholdning, og kan dermed ikke sælges dobbelt.

OBS: FlexPOS har ikke udviklet integrationen til PrestaShop! Det er gjort i samarbejde med enten forhandler eller 3. parts udvikler. FlexPOS supporterer derfor begrænset integration til webshop.

prestashop flexpos
economic flexpos

Kasseapparat til Prestashop med e-conomic integration

Skal din kasseløsning til prestashop gøres endnu smartere og effektiv, så kan en integration med e-conomic være det rette valg. Med en integration direkte til e-conomic via. Dit kasseapparat kan du nemlig samle alle dine regnskabstal på en nem og effektiv måde. Vores integration til prestashop med e-conomic i samarbejde med dit FlexPOS kasseapparat gør det nemlig helt automatisk.

Når du sælger en varer på enten webshoppen eller i den fysiske butik, sender de nemlig salgstallene mm. direkte videre til e-conomic. Dermed undgår du en masse indtastningsopgaver og flytning af bilag mm. Det hele sker nemlig helt automatisk, uden du skal rører en finger.