Kasseapparat til ScanNet

En grund til at vælge et FlexPOS kasseapparat, er dets mange funktioner, moduler og integrationer. En af disse integrationer er en integration til ScanNet. Med denne integration er det muligt, at få en komplet kasseløsning til ScanNet.

Ved hjælp af integrationen sørger spiller din webshop og dit kasseapparat, og dermed din fysiske butik, sammen 100 %. Dette sikrer, at du ikke sælger den samme varer både på web og fysisk på samme tid, hvor du ellers ville stå med et lagerproblem. I denne kasseløsning har du fælles lagerstyring, som opdaterer automatisk, når der bliver solgt en varer, hvad enten det er på web eller i fysisk butik.

OBS: FlexPOS har ikke udviklet integrationen til ScanNet webshop! Det er gjort i samarbejde med enten forhandler eller 3. parts udvikler. FlexPOS supporterer derfor begrænset integration til webshop.

scannet flexpos
economic flexpos

Kassesystem til ScanNet med E-conomic

Ønsker du med din kasseløsning til ScanNet også at have integration direkte til e-conomic? Intet problem, det kan vi også klare. Med en direkte integration til e-conomic fra både kassen og din webshop sikrer du, at alle 3 enheder spiller sammen 100 %.

Lageret bliver dermed automatisk opdateret løbende, og salgstal, kostpriser med mere flyttes direkte over i e-conomic. Dette sparer jer for rigtig meget manuelt arbejde, med flytning af bilag mv.