Kassesystem til Smartweb

Med et FlexPOS kasseapparat er det muligt at få en direkte integration til Smartweb webshopsystemet. Med en kasseløsning til smartweb får du dermed samlet din lagerstyring, hvilket sikrer dig imod lagerfejl.
Ved to separate løsninger hænder det, at man sælger varen i den fysiske butik på samme tidspunkt, som man får en ordre på webshoppen og dermed har du solgt 2 varer som du kun har 1 af.

Dette kan undgås med vores integration til smartweb.
Hermed får du samlet din lagerstyring, som automatisk går ind og opdaterer lagerstatussen løbende på både kasseapparatet og webshopløsninger på samme tid, således at du altid har det korrekte lagerantal liggende begge steder.

OBS: FlexPOS har ikke udviklet integrationen til Smartweb webshop! Det er gjort i samarbejde med enten forhandler eller 3. parts udvikler. FlexPOS supporterer derfor begrænset integration til webshop.

smartweb flexpos
economic flexpos

Kasseapparat til Smartweb med e-conomic integration

Dit smartweb kasseapparat kan ligeledes kobles sammen med økonomisystemet e-conomic. Med en integration sendes salgstal mm. automatisk over i e-conomic både fra salg på kassen og salgs på webshop. Således er dit regnskab i e-conomic hele tiden opdateret, og du sparer en masse tid og undgår en masse manuelt arbejde i form af overføring af bilag med mere fra enhederne over til e-conomic.