Modulet til café, restaurant og takeaway

Cafémodulet er udviklet til restaurationsbranchen og indeholder mange værdifulde funktioner, hvad end man er á la carte restaurant, stemningsfyldt café, effektiv kantine eller populær takeaway.

Funktionerne er samlet i ét modul, så man kun skal aktivere én gang.

Fleksibelt og frit

Cafémodulet udstyrer kasseløsningen med en rækker funktioner, der er tænkt ud fra nogle specifikke scenarier. Det gode ved FlexPOS er dog (blandt andet), at det fleksible systems funktioner ikke er begrænset til specifikke scenarier, men kan bruges som man har fantasi til.

FlexPOS arbejder hele tiden på at lave et fleksibelt system, hvor de ansatte får tid til kunderne ved hjælp af gode funktioner.

 

Café skærmbillede1 01

Statisk/aktiv bordoversigt

Cafémodulet giver funktioner som "parkér-" og "hent salg" med statisk eller aktiv bordoversigt; det vil sige, du kan vælge at få vist alle borde (statisk) eller kun de aktive (aktiv).

Derudover kan du "oprette salg pr. bord" og printe endnu-ikke-betalte regninger, så regningen kan afleveres til bordet, som senere kan gå til kassen og færdiggøre betalingen.

Regningsplit

Regningssplit er en funktion, som gør det muligt at dele beløbet mellem flere kunder direkte på kassen. Hvis to mennesker på en café har delt en ret, vælger ekspedienten blot funktionen og retten, så bliver beløbet delt i to på hver sin kvittering. Klik på billedet til højre, for at se en video af funktionen.

Café skærmbillede2 01
Café skærmbillede3 01

Opråb og kaldebrikker/Discover System

Et brugsscenarie kan være en kantine, som bruger kaldebrikker og køkkenprint. Her kan kunden bestille en vare hos en ekspedient, som er frakoblet køkkenet. Ekspedienten kan sende ordren videre til køkkenet via køkkenprint samt give kunden en kaldebrik, som bipper, når maden er klar.

Et andet scenarie kan være en café, som bruger navneopråb. Samme scenarie som ovenfor, men i stedet for en kaldebrik tillader systemet at ekspedienten tilføjer et navn til orden, som kan råbes op. 

Dummybrikker2 50095 Puck Empfaengereinheit fuer 01

Er du usikker på om FlexPOS er det rette system for din virksomhed?

Der er ingen grund til at brænde inde med ubesvarede spørgsmål!
Skriv til os nu og vi kontakter dig indenfor 48 timer.