Løsningen til forretninger med entré

FlexPOS kassesystem med medlemsmodul er tiltænkt attraktioner som forlystelsesparker, museer og naturparker, men kan også bruges til fx spafaciliteter og fitness - alle steder som er interesseret i et medlemsklientel.

Medlemsmodulet gør det muligt at koble en kundegruppe med én eller flere entrévarer. Herfra finder systemet selv ud af, at kombinere kundegruppen med entrévaren, så kunderne betaler entré én gang for et helt år. Sammen med salget af medlemsskabet, kan man tilknytte et medlemskort. Efter aktivering af medlemsmodulet validerer systemet selv medlemsskabet via aflæsning af kort.

Modulet gør det muligt at håndtere salg og håndtering af medlemsskaber inkl. tjek af medlemskort samt aktivt op salg.

FlexPOS kassesystemer med medlemsmodul kan naturligvis integreres med økonomisystem og webshop.

billet

Andre fordele ved medlemsmodulet til entré

FlexPOS systemet kan tilpasses med moduler, som er udviklet til forskellige brancher. Kassesystemet kan gøres endnu mere genial ved at kombinere forskellige moduler, som letter arbejdsgangen. Her er fremhævet et par stykker, der passer særdeles godt til medlemsmodulet.

 • Besøgsstatistikmodul
  Besøgstatistikmodulet giver ekspedienten mulighed for at samle data om de besøgende, om hvilket geografisk område de kommer fra. Modulet aktiveres som selvstændigt modul og kan give stor værdi i en tid, hvor data er guld. 
 • Loyalitetsmodul
  Apropos "data er guld" kan medlemsmodulet kombineres med loyalitetsmodulet, som er designet til kundeklub. Kombinationen kan fx bruges til at give medlemmerne besked på SMS eller mail, om at deres medlemsskab snart udløber eller en særlig medlemsbegivenhed. Flowet kan designes så specifikt, man ønsker; fx efter tre måneders medlemsskab: "Kommer du ikke forbi til dette særlige medlemsarrangement..." efter seks måneder: "Husker du, at bruge dit medlemsskab? Gratis entré til medlemmer på dette julearrangement..." og efter ni måneder: "Dit medlemsskab udløber snart. Forny det nu og få 15% rabat..." 
 • LabelPrint
  LabelPrint er et unikt produkt udvilket af FlexPOS til at printe labels - men kan meget mere. LabelPrint programmet kan tilkobles en kortprinter, så stedet selv kan designe og printe medlemskort. Alternativt kan en label printer printe klistermærker, som indikerer gyldigheden på medlemskortet. Dette er ideelt, hvis stedet vil bestille en stor bunke ens plastikkort uden udløbsdato og i stedet sætte klistermærker på afhængig af periode. Sidst, men ikke mindst kan LabelPrint lave folde-kort, hvor man printer to sider af kortstørelse og folder på midten. 
 • Visningsgrupper
  Brug visningsgrupper, hvis du administrerer "flere butikker i en" såsom en forlystelsespark. Visningsgrupper er en standardfunktion i FlexPOS og kan bruges således, at ekspedienten i slikbutikken ikke ser samme varer på skærmen af kasseapparatet, som ekspedienten i indgangen. 

 

Enkle, effektive dialogbokse
medlem skærmbillede1 01 

Hurtigt, enkelt og visuelt tjek af medlemsstatus på kasseapparatet

 Mulighed for opsalg ved visning af "Udløber snart"-status dialogboks.

medlem skærmbillede2 01
medlem skærmbillede3 01 

 Tydelig markering af udløbet medlemsskab.  

Er du usikker på om FlexPOS er det rette system for din virksomhed?

Der er ingen grund til at brænde inde med ubesvarede spørgsmål!
Skriv til os nu og vi kontakter dig indenfor 48 timer.