Har du, hvad der skal til, for at være lead developer hos FlexPOS? 

Vi søger nu den helt rigtige profil til vores udvikling. Da vi søger med hjælp fra Bloom, bedes du sende ansøgning og relevante dokumenter til dem. 

Find flere oplysninger herunder. 


Lead software developer

Her får du arkitektur- og designansvar i den succesrige it virksomhed FlexPOS, som er blandt de absolut bedste indenfor digitaliserede kasseapparater i Danmark.

Som Lead software developer har du arkitektur- og designansvar for udviklingsopgaverne. Dine arbejdsopgaver vil primært dreje sig om udvikling af deres kerneprodukt FlexPOS, herunder løbende vedligehold, men hovedsageligt nyudvikling. Du kommer også til at deltage i fejlsøgning og support af systemet. Herudover er du mentor for de øvrige softwareudviklere i teamet. Udviklingsteamet arbejder efter agile principper og Scrum.

Kunne du blive fristet af denne spændende og ansvarsfulde stilling?

Du er en dygtig og erfaren software developer med flere års erfaring på .Net platformen og har gerne erfaring med lead ansvar. Du er grundig og analytisk i din tilgang til udviklingsopgaverne. Din solide erfaring betyder, at du er selvkørende og tager ansvar. Samtidig formår du, at føre en tæt dialog med kunderne mht. udvikling af nye features til kerneproduktet FlexPOS.

Se opslag og ansøg her