PRESSEMEDDELELSE:
 
Organisatorisk ændring i FlexPOS ApS
 
For at fortsætte den flotte vækst i FlexPOS ApS har ejerkredsen valgt at lave en organisatorisk ændring, der gør Micki Ritter til administrerende direktør og Jacob Ipsen til udviklingsdirektør med ansvar for selskabets fremtid.
 
FlexPOS har i mange år vækstet flot og stabilt, men for at ligge fundamentet for en fremtidig skandinavisk entré har ledelsen valgt at indsætte Micki Ritter som administrerende direktør. Micki bringer mange års erfaring indenfor salg, ledelse og kundepleje, som han nu skal bruge til at lede FlexPOS i det daglige. Han udtaler:
 
”Jeg er beæret over den tillid, som FlexPOS’ bestyrelsen viser mig. Det at være med til at tage FlexPOS til nye højder sammen med Jacob, er et drømmescenarie for os begge. Jacob og jeg kan udrette mange gode ting for vores samarbejdspartnere og brugere af FlexPOS kassesystemet”.
 
Indsættelsen af Micki Ritter som administrerende direktør betyder også, at grundlæggeren af FlexPOS ApS, Jacob Ipsen, tiltræder i en stilling som udviklingsdirektør med ansvar for FlexPOS-produktets fremtidige udvikling. Han udtaler:
 
”At sætte en kompetent og erfaren mand i direktørstolen gør, at vi sammen endnu bedre kan sikre FlexPOS’ fremtidige vækst – og sammen sikre, at vi nu – og i fremtiden – stadigvæk vil være det stærkeste POS-produkt på markedet”.
 
Med dette skift vil Micki Ritter fra dags dato overtage ansvaret for den daglige drift og også ansvaret for den fremtidige ekspansion ind i både Sverige og Norge. Ved at overtage denne del af forretningen, får Jacob Ipsen ansvar for, og frie hænder til, at overtage det fulde ansvar for FlexPOS’ udvikling. Ændringen kommer efter et langt forløb i bestyrelsen, der har haft til opgave at stille det stærkeste hold, der skal spille konkurrenterne af banen. Om ændringen siger Johnny Hansen, bestyrelsesformand i FlexPOS, følgende:
 
”Micki har i de seneste år gjort en flot indsats som kommerciel direktør i FlexPOS og derfor var det naturligt at indsætte ham som administrerende direktør, så Jacob får mulighed og tid til at fokusere mere intensivt på FlexPOS som produkt. Det er denne rokade, der skal sikre vores plads i et konkurrencepræget marked”.
 
FlexPOS’ organisatoriske ændring træder i kraft i dag.
 
 
Fakta om FlexPOS:
FlexPOS blev startet i 2005 af Jacob Ipsen.
 
FlexPOS beskæftiger 9 fuldtids ansatte og en håndfuld timeansatte + praktikanter.
 
FlexPOS har modtaget Børsens Gazelle-pris to år i streg for den flotte vækst.
 
FlexPOS kassesystemet bruges i dag af 20.000+ unikke brugere fordelt på +1.200 butikker.
 
FlexPOS har på nuværende tidspunkt systemer installeret i hele Skandinavien, England, Polen og Tyskland.
 
FlexPOS håndterer årligt transaktioner for mere end 50 milliarder kr. og udskriver mere end 30.000 km. bonner.
 
FlexPOS har alle lovmæssige og kvalitetsmæssige godkendelser i Danmark, Norge og Sverige, og er derfor helt up-to-date på GDPR- og fiscal responsbility.