Som noget nyt tilbyder FlexPOS nu integration til elektroniske hyldeforkanter fra Delfi. Hyldeforkanterne er i høj opløsning og har de klareste og mest ensartede farver og billeder til rådighed. Man kan f.eks. få hyldeforkanternes display i tre farver, nemlig sort/hvid, rød og gul. Man kan nemt styre priser og budskaber fra BackOffice. 

Det smarte er, at man netop kun skal styre alt fra BackOffice. Her har man sine priser og varedata, og uanset om man har integration til økonomisystem eller webshop, så er det priserne fra BackOffice som hyldeforkanten viser. Det er en smart tilføjelse til systemet, som gør det nemt at vise de korrekte priser og varedata. 

Måden man får sit produkt til at snakke sammen med hyldeforkanten, foregår ved at man scanner varens stregkode og derefter hyldeforkantens stregkode, og derefter er de to nu matchet, således information og pris på varen vil stå på hyldeforkanten. Du kan læse meget mere om samarbejdet mellem Delfi og FlexPOS lige her. 

 

Delfi billede 1

 

Passer til alle typer af butikker

Hyldeforkanten har en virkelig stor og omfattende dækning på 50.000 sq ft (hvilket svarer til ca. 4600 kvadratmeter) og kan understøtte op til 65.000 hyldeforkanter, så man uanset butiksstørrelse vil få glæde af den. Hyldeforkanterne har udskiftelige batterier og en lang levetid (typisk 5 år med op til 5 opdateringer om dagen), og derved et meget lavt strømforbrug. 

De kan også operere fra -25 grader celsius til 30 grader celsius, derfor kan de være i mange forskellige miljøer, således alle butikker, lige fra kølige havecentre og varmere supermarkeder, kan anvende dem. 

Det er derfor en meget effektiv måde at holde butikkens priser og informationer opdateret dagligt, så forretningen altid er up-to-date! 

kamera esl clouseup 392