LabelPrint web billede

Vidste du, at en flot prislabel kan sælge din vare meget bedre? Tænk over det her: hvis kunden nemt kan se varens pris, har du mindsket en udfordring i købsprocessen og har allerede ført dem et skridt tættere på at købe din vare. Derfor er LabelPrint et helt unikt program fra FlexPOS, som du kan blive meget klogere på her. 

Labels af enhver art

LabelPrint programmet kan nemt installeres på Windows computere og selve programmet gør det muligt for dig at bruge skabeloner, som FlexPOS allerede har oprettet. Det smarte er at programmet kan køre på en separat computer og du behøver derfor ikke at inddrage kasseapparatet, mens du laver dine labels.

Der findes et hav af forskellige labels og det er muligt at printe et utal af formater og dimensioner med LabelPrint. Der findes blandt andet sløjfetags, kødbenslabels til smykker, skilte, hyldeforkanter og meget mere. Dine muligheder er derfor uendelige og kan laves som du ønsker det.

Et intelligent system

Udover at skrive flotte labels ud, kan LabelPrint meget mere. Det er nemlig også muligt at printe intelligente stregkoder, som kan, udover prisen, indeholde anden information om varen. Denne funktion er især gavnlige for genbrugsbutikker og outlets, som typisk har varer i en begrænset periode. Normalt ville man oprette varen i BackOffice, men her kan du i stedet printe en enkelt label med en intelligent stregkode, som indeholder alle nødvendige oplysninger. Derved, når varen skal sælges, skal ekspedienten blot scanne stregkoden.

LabelPrint modulet kan også snakke sammen med Lagermodulet og derved hurtigt hente ”sidst ankomne varer”, så du hurtigt får skilte til de seneste modtaget varer.

LabelPrint og BackOffice arbejder også sammen og det er virkelig smart hvis du f.eks. har rettet en vares pris eller beskrivelse i BackOffice. LabelPrint kan nemlig hurtigt finde varerne frem under ”senest rettet”. Du har også mulighed for at finde en specifik vare i programmet ved hjælp af ”varesøg”.

Kort sagt er LabelPrint et smart system, som kan snakke sammen med andre moduler og BackOffice, hvilket gør alting meget nemmere for dig.

Flotte labels sælger bedre

Har du en helt specifik label du godt kunne tænke dig at få lavet, så er det muligt med programmet at skabe flot grafik – også selvom du ikke er et grafisk vidunder. FlexPOS har en masse skabeloner som er foruddefinerede, de er med andre ord allerede designet for dig. Dem kan du nemt anvende eller måske finde inspiration i. Vælger du at bruge en skabelon, skal du blot udskifte tekst, billeder og logo med dit eget, og derefter trykke print – nemmere bliver det ikke, og du kan få lige præcis det udtryk du ønsker.

Du får en helt ny fleksibilitet med LabelPrint, da du ikke skal optage kasseapparatet når du vil udskrive labels. I stedet kan du gøre det på en PC hvor det passer dig - samtidig får du frihed til at lave dem lige som du ønsker det. Gør du det nemt for kunden at se varens pris og derved optimere købsprocessen, vil du også i sidste ende kunne øge din indtjening.