Nyt BackOffice design

Dagen er kommet, hvor vi endelig kan udgive det nye design af BackOffice! Det har været længe undervejs og vi har knoklet for at komme i mål med det. Vi har glædet os rigtig meget til at vise det frem og til at det kommer i brug hos alle kunderne.

 

Intuitivt og brugervenligt design

Udover at vi har skabt et nyt lyst og lækkert design af BackOffice, har vi også haft fokus på at optimere hastigheden. Du får derfor et klart forbedret BackOffice, men du har stadig de samme funktioner, som du er vant til.

Vi har fulgt et mantra hele vejen igennem denne design- og optimeringsproces, som lyder ”Hvis det skal forklares, så har vi ikke gjort det godt nok”. Dvs. har der været en funktion, hvor man har haft behov for at have en hjælpetekst til, har vi arbejdet på at optimere det, så den kan stå alene og brugeren aldrig er i tvivl om den handling de er ved at udføre.

Hvorfor opdatere BackOffice?

Vi ser det som en vigtig del af vores forretning, at vi kan følge med tidens trends og tendenser, og det samme gælder vores systemer. Det skal være brugervenligt, rart at bevæge sig rundt i og ikke ligne noget fra fortiden. Det skal være up to date med alt fra layout til funktioner.

 

Udviklingen stopper aldrig

Udviklingen hos FlexPOS står aldrig stille. Derfor bliver vi selvfølgelig stadig ved med at optimere og forbedre BackOffice, så vi altid leverer den bedste oplevelse til vores brugere.

Har du som bruger af BackOffice spørgsmål, er du velkommen til at kontakte din forhandler, som sidder klar til at hjælpe dig.

Vi håber, I vil tage godt imod det nye BackOffice!

2023 01 04 13 38 53 Window


2023 01 04 13 42 11 Window

 

2023 01 04 13 44 12 Window