Bikedesk ny FlexPOS forhandler

Det glæder os meget at kunne byde Bikedesk velkommen som ny forhandler af FlexPOS

FlexPOS byder Bikedesk velkommen som ny FlexPOS forhandler

FlexPOS fortsætter en utrolig flot vækst og efterspørgsel for vores kassesoftware. I takt med den øgede efterspørgsel, har vi også fået flere henvendelser fra forhandlere, der ønsker at forhandle vores FlexPOS POS-løsninger.

Senest har vi indgået et utrolig spændende samarbejde med Bikedesk. Bikedesk er en utrolig spændende virksomhed i stor vækst. Bikedesk er en internetportal med fokus på cykler & cykeludstyr. De har opbygget en portal til cykelinteresserede af cykelinteresserede.

På portalen har Bikedesk samlet alle cykler og cykeltilbehør fra deres forhandlere på 1 samlet sted, og dermed gjort Bikedesk til et sandt cykelmekka med Danmarks største udvalg af cykler og cykeltilbehør. Forbrugerne kan derfor nøjes med at gå på Bikedesk.dk og søge efter deres cykel og cykeltilbehør, istedet for at skulle rundt på mange forskellige hjemmesider. Filtret på hjemmesiden gør det nemt og hurtigt at vælge mærke, størrelse, farve mv. 

Vi ser meget frem til et spændende samarbejde med en spændende forhandler, og glæder os meget til at se vores FlexPOS software i diverse cykelforretninger rundt om i landet i fremtiden. 

Læs mere om bikedesk her http://bikedesk.dk/

 

Bikedesk logo