FlexPOS arbejder sammen med en række forskellige samarbejdspartnere med henblik på at udnytte hinandens supplerende produkter, kompetencer og viden på hver vores specifikke område. Samlet kan vi nemlig skabe en bedre kasseløsning for alle vores kunder.

 

FlexPOS nets samarbejde

Nets er en nordisk udbyder af betalings-, kort- og informationssystemer. De fleste kender nok – eller har hørt om Nets (tidligere kaldt PBS & BBS). Nets er i Danmark ansvarlige for Dankort, Betalingsservice, NemID, internationale betalingskort og meget mere. NGG International har, som en del af samarbejdet, programmeret et integrationsmodul til Nets, som benyttes i kommunikationen mellem Nets’ kortbetalingsterminaler og markedets øvrige POS løsninger.

Læs mere om Nets på www.nets.eu


FlexPOS med iex

IEX er en af landets førende integrations-partnere til diverse onlineløsninger heriblandt FlexPOS og e-conomic. IEX.dk tilbyder integration til FlexPOS i mange forskellige former, både til e-conomic, dandomain, Magento mf.

Læs mere om iEX & FlexPOS integrationerne her

FlexPOS med Microsoft

FlexPOS har både integration til regnskabsprogrammet Microsoft Dynamic C5 og ERP-systemet Microsoft Dynamic NAVl.

Læs mere om vores kasseapparat til Dynamic Nav løsning her

Læs mere om vores kasseapparat til Dynamics C5 her

FlexPOS med dandomain

Vi har samarbejdet med DanDomain længe, og har flere kasseløsninger ude blandt kunderne, med integration til DanDomain. Således at deres kasseapparat i den fysiske butik er direkte integreret sammen med DanDomain webshoppen.

Læs mere om vores Dandomain kasseløsning her

FlexPOS med e-conomic

E-conomic er et webbaseret regnskabsprogram målrettet mod små og mellemstore virksomheder, som indeholder både finans-, kreditor-, debitor- og fakturamoduler. Adgang for virksomhedens revisor er gratis for de brugere der anvender e-conomic.

Læs mere om online økonomisystemet e-conomic på www.e-conomic.dk

FlexPOS med Smartweb

Vi har ligeledes et samarbejde med smartweb. Samarbejdet bunder ud i en integration mellem FlexPOS kasseapparatet og kundens smartweb webshop.

Læs mere om vores Smartweb løsning her

FlexPOS med Magento

FlexPOS samarbejder også med Magento omkring en direkte integration mellem kasseapparat og Magento webshop.

Læs mere om vores Magento løsning her

FlexPOS med Prestashop

FlexPOS kasseapparatet kan naturligvis også integreres direkte op med en prestashop webshop, således at kunden kan overvære den samlede omsætning samt have et fælles lager.

Læs mere om vores Prestashop løsning her

FlexPOS verifone samarbejde

Verifone er detailhandlens foretrukne leverandør af betalingsterminaler. FlexPOS kassesystemet kan både arbejde sammen med Points fritstående betalingsterminaler og deres integrerede betalingsterminaler.

Læs mere om Verifone på www.verifone.dk

FlexPOS med Elo touch skærme

ELO Touch Solution er FlexPOS foretrukne leverandør af kasseapparat hardware. ELO touch pc’erne fungerer rigtig godt som kasseapparat, og er samtidig meget stilrene.

FlexPOS Golfbox modul

FlexPOS har I samarbejde med golfbox lavet et modul, som gør det muligt, at printe scorekort og betale booked tee tider direkte fra kasseapparatet.

Læs mere om Golfbox integrationen her

FlexPOS med Dinero

FlexPOS samarbejder med Dinero, som er et af danmarks førende økonomisystemer. Få omsætning og betalinger overført direkte fra FlexPOS over til Dinero.

Læs mere om vores Kasseapparater med Dinero integration her

FlexPOS med Mobilepay

Danske bank er udbyder af betalingsløsningen MobilePay. Med MobilePay kasseintegrationen Point of Sale, er det muligt, at modtage betaling via. MobilePay direkte på dit kasseapparat.

Læs mere om MobilePay på http://www.danskebank.dk

FlexPOS med Scannet

FlexPOS kasseløsningen har mulighed for integration med Scannet. Således at kasseapparatet i den fysiske butik er direkte integreret med Scannet webshoppen.

Læs mere om vores Scannet kasseløsning her

SMSKlub

SMSKlub.dk er en Kundeklub der kan sikre at dine medlemmer kan optjene bonus, og at du kan markedsføre dig overfor dem. Brug SMSKlub.dk til din SMS Markedsføring, det sikrer dine medlemmer kommer igen. SMSKlub.dk er direkte integreret med FlexPOS Kassesystemer.

Læs mere om Kundeklubber til butikker og kæder fra SMSKlub.dk