Skærmbillede 2017 05 10 15.24.09 2Kasseapparat til din branche

FlexPOS kassesystemet passer til de fleste brancher. Systemet er udstyret med en række funktioner og moduler, som gør det muligt at tilpasse kasseapparatet til lige netop din butik. Dermed fungerer kasseapparatet både til detailbutik, cafe, bar, tøjbutik, blomsterbutik, eller hvad det måtte være.

Af smarte moduler/funktioner til kassesystemet kan blandt andet nævnes; integration med webshop, gavekort/tilgodebeviser, byttemærker, bordbestilling, stregkoder og meget mere. Læs mere på vores funktionsliste eller vores brancheløsninger.

Online administration gør det nemt at styre din butik, ligegyldigt hvor du er

Via sitet "FlexSystem" kan du styre dit kasseapparat online. Her kan du oprette varer, ændre lagertal, trække salgsrapporter mv. uanset, hvor du befinder dig. Du kan i den ene ende af butikken, derhjemme eller i sommerhuset og opdatere dit system og dermed også dit kasseapparat. 

Kasseapparat med betalingsterminal & MobilePay

Du kan naturligvis udstyre dit FlexPOS kasseapparat med en moderne betalingsterminal. FlexPOS kan både fungere med integrerede og ikke integrerede betalingsterminaler; hvilken løsning du skal vælge til dit behov, kan vores store forhandlernetværk være behjælpelig med. Se hvilke terminaler du kan integrere med FlexPOS her.

Udvikling til flere butikker

Det er intet problem at udvide jeres FlexPOS løsning til flere butikker. Vi har i dag flere kunder, som har flere butikker kørende med FlexPOS. Blandt disse kunder findes Bahne, som har mere end 120 kasser kørende lige nu. Det eneste du skal gøre, for at udvide til flere butikker, er at give din forhandler et kald og få dem til at sætte det hele i gang.

Online & offline

Meningen med POS apparatet er naturligvis, at det skal være online hele tiden, så kasseapparatet kan levere salgstal til hovedserveren i løbet af dagen. Skulle du være uheldig og have internetnedbrud i butikken, og kasseapparatet går offline, er der dog ingen grund til panik. Forskellen på FlexPOS og mange andre POS systemer er nemlig, at FlexPOS også fungerer i offline tilstand. Kasseapparatet afleverer bare ikke salgstal imens det er offline, men du kan stadig tage imod betaling og bestillinger og fortsætte driften, indtil systemet kommer online igen.

FlexPOS lagerstyring med integration til din webshop

POS kasseapparatet fra FlexPOS kan integreres med din webshop, så du sikrer et synkroniseret lagerantal. På den måde undgår du at "sælge den samme varer 2 gange"; fysisk og på webshoppen. Her opdaterer lagerantallet sig selv og justerer hele tiden i løbet af dagen. Læs meget mere om den intelligente lagerstyring her

Vi integrerer med følgende webshops: DanDomain, ScanNet, SmartWeb, Prestashop og Magento. Der kommer løbende nye til listen; så er din webshop ikke nævnt, snak da med en af vores forhandlere om en løsning.

E-Conomic integration og kasseapparat

Det er ligeledes muligt at integrere dit kasseapparat direkte med et økonomisystem som f.eks. e-conomic eller Visma Business. På denne måde overføres de rette bilag direkte fra kassesystemet over til dit økonomisystem. FlexPOS kan integreres til: e-conomic, Dinero, C5, Dynamic NAV, Visma Business og Webfinance. Bruger du et andet økonomiprogram, så snak med en af vores forhandlere om en løsning.