Kasseapparat til butikskæder

FlexPOS kasseapparat fungerer til mange forskellige typer kæder, både detailkæder, cafekæder, golfshop og meget mere. FlexPOS har nemlig udviklet en lang række funktioner og moduler, som gør dit kasseapparat smartere og topmoderne. Med FlexPOS kassen kan du f.eks. styre lageret, ordne byttemærker, kampagner, gavekort og bordbestilling til cafeer med mere.

I dag har vi mange kunder, som er butikskæder, heriblandt Bahne, som har mere end 120 FLexPOS kasseapparater i 16 butikker.

Lagerstyring og vareflytninger

I FlexPOS kassesystemet har i mulighed for at flytte varer mellem butikkerne hurtigt og nemt. Således at i kan holde styr på jeres lager, og flytte varerne derhen, hvor der er behov for det.

Lagerstyringen kan ligeledes integreres sammen med både webshop og fysisk butik. Dit kasseapparat synkroniseres direkte med webshoppen således, at lageret stemmer overens. Således undgår i at sælge den samme varer to gange, i henholdsvis fysisk butik og webshop på samme gang.

Kasseapparat integration med økonomisystem

Dit FlexPOS kasseapparat kan ligeledes integreres direkte med dit valgte økonomisystem, f.eks. Visma eller e-conomic. En direkte integration med e-conomic fungerer således, at dit FlexPOS kasseapparart sender salgstal mm. direkte fra kassen og hen til e-conomic. Dette spare både penge og tid.

Flere POS kasseapparater

Når du allerede har et kørende FlexPOS abonnement med tilsluttende kasser, er det både nemt og hurtigt, at igangsætte en udvikling af ny butik og/eller nye kasser i eksisterende butikker. Du skal blot kontakte din forhandler.