I overvejelsen omkring kassesystem til golfklub / ProShop kommer man ikke udenom, at der er et behov for et system, der skal kunne håndtere en del forskellige typer varer, da de fleste ProShops både sælger Tøj(evt med styring af varianter størrelse / farve), Sko, Udlejning , Ydelser i form af Pro´en og evt. håndtering af Green fee booking/betaling. Nogle klubber har samtidig samme løsning kørende i restauranten for at give udvidet mulighed for opsamling af evt. loyalitet eller “kredit salg”.

Alt dette er muligt med FlexPOS. Uanset om der er tale om en Golfklub, der selv står for alt eller om der er flere aktører (ProShop, Restaurant, GoldKlub).

FlexPOS unikke opbygning tillader en vifte af opsætninger uden at gå på kompromis med mulighederne.

GolfBox direkte fra kasseløsningen

Med en FlexPOS kasseløsning i din golfklub får du mulighed for at binde flere systemer sammen.

FlexPOS har i samarbejde med GolfBox lavet et modul så betaling af bookede tider samt print af scorekort og betaling kan ske direkte fra kasseapparatet. Læs mere om integrationen mellem FlexPOS og GolfBox her

Selvbetjeningsløsninger fra CompuPartner

Ønsker man at kunne servicere gæster, når ProShoppen eller frontoffice har lukket, er man med den ene integration ikke udelukket fra at udvide løsningen med en selvbetjeningsstander fra CompuPartner. Herfra kan man via GolfBox Touch styre sine bookinger, betale green fees via den indbyggede betalingsterminal samt få printet Scorekort, man kan med andre ord udvide åbningstiden af klubben.

Læs mere om GolfBox Touch og CompuPartners selvbetjeningsløsning her

 

FlexPOS system

Hvorfor vælge FlexPOS kasseløsning til din Golfklub eller ProShop

 • FlexPOS’ kan som standard dække langt de fleste behov ved vores kunder – både ved opdelt drift og som klubdrift.
 • Foruden standarden understøtter en avanceret lagerstyring muligheden for at spare tid med at oprette varianter på dine varer (størrelser, farver, modeller etc.)
 • Mulighed for extra varianter. Med extra varianter får man mulighed for at registrere Jern, stang type, herrer/dame osv.
 • FlexPOS giver adgang til en nem og hurtig betjening via skærmenes touch funktion.
 • Du opsætter selv genveje til produkter og produktgrupper, så du hurtigt kan navigere frem til dine mest solgte varer.
 • Integration til GolfBox direkte via Touch på kassen
 • Brug alternativt en stregkodescanner til hurtigt at scanne kundens varer ind og lette arbejdsgangen og kundeflowet i butikken.
 • Lav nemt og hurtigt både byttemærker, garantibeviser, gavekort og tilgodebeviser via systemets bonprinter.
 • Med en FlexPOS integration til en webshop kan du få ét sted at styre dine varedata fra og evt. få alt samlet i én samlet lagerstyring.
 • FlexPOS’ backend kan håndtere alt fra 1 vare til over 300.000 varer (ingen reel øvre grænse), systemet er således gearet til, at du som butik kan vokse.
 • Har du et økonomisystem, så kan du med en integration til kassen muligøre udveksling af data omkring varer, varesalg mm. imellem de to, hvilket kan spare dig for en række opgaver.
 • En FlexPOS kasse kan monteres med et grafisk kundedisplay (FlexAd), som viser kunderne deres varer, totalbeløb og som desuden også kan vise reklamer.

Referencer

Grevernes Golf Shop
Hammel Golf Klub
Ishøj Golf
 

Find nærmeste forhandler

Bestil FlexPOS til din butik i dag.