Release af nyt BackOffice design

16-01-2023

Nyt BackOffice design

Dagen er kommet, hvor vi endelig kan udgive det nye design af BackOffice! Det har været længe undervejs og vi har knoklet for at komme i mål med det. Vi har glædet os rigtig meget til at vise det frem og til at det kommer i brug hos alle kunderne.

 

Intuitivt og brugervenligt design

Udover at vi har skabt et nyt lyst og lækkert design af BackOffice, har vi også haft fokus på at optimere hastigheden. Du får derfor et klart forbedret BackOffice, men du har stadig de samme funktioner, som du er vant til.

Vi har fulgt et mantra hele vejen igennem denne design- og optimeringsproces, som lyder ”Hvis det skal forklares, så har vi ikke gjort det godt nok”. Dvs. har der været en funktion, hvor man har haft behov for at have en hjælpetekst til, har vi arbejdet på at optimere det, så den kan stå alene og brugeren aldrig er i tvivl om den handling de er ved at udføre.

Hvorfor opdatere BackOffice?

Vi ser det som en vigtig del af vores forretning, at vi kan følge med tidens trends og tendenser, og det samme gælder vores systemer. Det skal være brugervenligt, rart at bevæge sig rundt i og ikke ligne noget fra fortiden. Det skal være up to date med alt fra layout til funktioner.

 

Udviklingen stopper aldrig

Udviklingen hos FlexPOS står aldrig stille. Derfor bliver vi selvfølgelig stadig ved med at optimere og forbedre BackOffice, så vi altid leverer den bedste oplevelse til vores brugere.

Har du som bruger af BackOffice spørgsmål, er du velkommen til at kontakte din forhandler, som sidder klar til at hjælpe dig.

Vi håber, I vil tage godt imod det nye BackOffice!

2023 01 04 13 38 53 Window


2023 01 04 13 42 11 Window

 

2023 01 04 13 44 12 Window

Jobopslag: Web Developer til FlexPOS teamet

10-08-2021

jobopslag web developer

Skab en mærkbar forandring for +8.000 brugere som udvikler på cloudbaseret kassesystem

FlexPOS er en SaaS-virksomhed i vækst med Gazellepris i både 2018, 2019 og 2020. FlexPOS leverer kassesoftware til forretninger såsom Spangsberg, Bahne, Interflora, Røde Kors, Mission Afrika og BilligBlomst, og vi har i dag +2000 aktive løsninger via vores forhandlere.


Din rolle vil være at skabe en mærkbar forandring i den del af vores løsning, der hedder FlexPOS BackOffice, som er et cloudbaseret administrationsprogram, hvor vores kunder kan

administrere stort set alt, som har med forretningen og kassesystemet at gøre. Vi ønsker at løfte performance, og vi ønsker at give designet et facelift, og det er her, at du kommer ind i billedet.  

Du bliver en del af et mindre udviklerteam, hvor I er tre personer, som har jeres primære fokus på BackOffice. Du får dermed en vigtig rolle i, at vi kan give vores +8000 brugere en god oplevelse. Vi arbejder med Vue, JS, HTML og CSS i Frontenden. Du kommer til at arbejde i en scalable tech-stack såsom Kubernetes, Microsoft SQL og C#, og du får tæt sparring med vores dygtige udviklere. Det her er mulighed for at accelerere din læring og tage et vigtigt skridt i din karriere i en god ramme, hvor du ikke skal bruge energi på, om din udfaktureringsgrad nu er høj nok. 


Du lykkes i rollen som udvikler, når du inden for de første 6 måneder:

 • Gennemfører et kort intro-forløb, hvor du bliver en naturlig del af teamet, og hvor vi fører dig rundt i udviklings-universet i FlexPOS, så vi på kort tid klæder dig på til at gøre en forskel for vores brugere. 
 • Kommer godt ind i udviklingsprocessen i FlexPOS. Vi arbejder i 14 dages udviklingsplaner, hvor en række opgaver er defineret på baggrund af et planlægningsmøde, hvor du er med.
 • Sætter dig godt ind i hvordan BackOffice er bygget op, og hvordan den ønskede retning er for faceliftet af BackOffice. Du forstår også, hvordan brugerne arbejder med BackOffice og samlet set hjælper det dig til at bygge både god frontend- og backend-kode, som gør hverdagen endnu nemmere og bedre for brugerne. 
 • Lykkes med de projekter, der er startet op i løbet af de første 6 måneder. Projekterne er endnu ikke konkretiseret, men det vil som minimum indeholde optimering af performance og design på udvalgte sider. 
 • Leverer mere og mere præcise estimater på de projekter, som du skal arbejde med, som giver både dig selv en god tilfredsstillelse fordi du kan se, at du bliver dygtigere, og det giver teamet bedre forudsætninger at arbejde ud fra, når der skal planlægges projekter ind. 


Når vi ser hen efter de første 6 måneder…

...så har du i FlexPOS det helt rette sted for at kunne fortsætte den stejle læringskurve, hvor dine muligheder for udvikling kan pege i flere retninger. Du kan eksempelvis enten få mere ansvar inden for BackOffice som project lead, sikre at vi hele tiden er up to speed på en specifik tech stack, eller du kan bevæge dig ind i andre områder af forretningen med fokus på selve kassesoftwaren, arbejde med infrastruktur eller bygge integrationer til betalingsterminaler. Mulighederne er mange, og det afhænger både af, hvor din motivation er, og om du formår at udvikle dig ind i mulighederne. 


Vi forestiller os, at:

At du bare synes, at det er det fedeste er at bygge fantastisk software, og at du gerne vil bruge dine evner og dygtiggøre dig inden for softwareudvikling. 

Det kan være, at du har været et par år hos et bureau, og nu vil du gerne prøve noget andet i nogle mere fleksible rammer og arbejde med ét fokus. Det kan også være, at du er nyuddannet, og at du har vist i studiejob eller fritid, at du formår at skrive god kode. 


Din kommende, karriere-accelererende arbejdsplads

FlexPOS-navnet er en sammensætning af ordene “flexibility” og “Point-Of-Sale”, som netop beskriver, hvad vi står for – den fleksible point-of-sale kassesoftware. Vi holder til i Aarhus, og vi er i dag 7 ansatte. Vi har gode fysiske rammer, en solid frokostordning altid god kaffe klar med ét tryk, og er du til bordfodbold, udfordrer vi dig gerne. 

Vi ønsker, at stillingen hos os skal styrke det, som du er motiveret for og gerne vil udvikle dig inden for. 


Er du klar til at skabe en mærkbar forandring for +8.000 brugere? 

Så glæder vi os meget til at modtage en ansøgning, hvori du kort beskriver, hvorfor du er motiveret for netop denne stilling.

Du kan søge stillingen nederst på siden her.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at ringe til direktør, Kasper Smith, på +45 53 63 44 80. Vi ansætter når vi finder et rigtige match til vores forretning. Vi forventer løbende at afholde samtaler.


Send din ansøgning, samt CV til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Integration til Verifone P400

10-08-2021

 

FlexPOS har nu integration til Verifone P400(VIM) betalingsterminalen

Der er godt nyt til kunder som bentyter sig af Verifone som terminalleverandør - vi har nu fået integration til deres nyemodeller bla. P400 - som er en stabilt og flot betalingsterminal som lynhurtigt modtager betaling fra dine kunder. Kontakt allerede din forhandler idag for priser og muligheder med denne nye terminal.

 

DK_V400m_ApplePay_Thumbnail_1568x1644.jpg

 

Engage-family-448x300_1.jpg

 

P400 imødekommer de krav, du kunne have til en god betalingsterminal.

 

Eldin Zubovic, Partner Account Manager hos Verifone udtaler:

Jeg er glad for at være med på rejsen med FlexPOS hvor de nu har tager vores nye terminal serie under vingerne, vi har haft et langvarigt samarbejde helt tilbage fra vores første kasseintegrede terminal til hvor vi er idag med Verifone Engage platformen. Det styr det fælles samarbejde om at udbrede kasse-integrede betalinger på det nordiske marked. 

 

 unnamed_2.png

 

 

 

LabelPrint – et intelligent system til din forretning

24-03-2021

LabelPrint web billede

Vidste du, at en flot prislabel kan sælge din vare meget bedre? Tænk over det her: hvis kunden nemt kan se varens pris, har du mindsket en udfordring i købsprocessen og har allerede ført dem et skridt tættere på at købe din vare. Derfor er LabelPrint et helt unikt program fra FlexPOS, som du kan blive meget klogere på her. 

Labels af enhver art

LabelPrint programmet kan nemt installeres på Windows computere og selve programmet gør det muligt for dig at bruge skabeloner, som FlexPOS allerede har oprettet. Det smarte er at programmet kan køre på en separat computer og du behøver derfor ikke at inddrage kasseapparatet, mens du laver dine labels.

Der findes et hav af forskellige labels og det er muligt at printe et utal af formater og dimensioner med LabelPrint. Der findes blandt andet sløjfetags, kødbenslabels til smykker, skilte, hyldeforkanter og meget mere. Dine muligheder er derfor uendelige og kan laves som du ønsker det.

Et intelligent system

Udover at skrive flotte labels ud, kan LabelPrint meget mere. Det er nemlig også muligt at printe intelligente stregkoder, som kan, udover prisen, indeholde anden information om varen. Denne funktion er især gavnlige for genbrugsbutikker og outlets, som typisk har varer i en begrænset periode. Normalt ville man oprette varen i BackOffice, men her kan du i stedet printe en enkelt label med en intelligent stregkode, som indeholder alle nødvendige oplysninger. Derved, når varen skal sælges, skal ekspedienten blot scanne stregkoden.

LabelPrint modulet kan også snakke sammen med Lagermodulet og derved hurtigt hente ”sidst ankomne varer”, så du hurtigt får skilte til de seneste modtaget varer.

LabelPrint og BackOffice arbejder også sammen og det er virkelig smart hvis du f.eks. har rettet en vares pris eller beskrivelse i BackOffice. LabelPrint kan nemlig hurtigt finde varerne frem under ”senest rettet”. Du har også mulighed for at finde en specifik vare i programmet ved hjælp af ”varesøg”.

Kort sagt er LabelPrint et smart system, som kan snakke sammen med andre moduler og BackOffice, hvilket gør alting meget nemmere for dig.

Flotte labels sælger bedre

Har du en helt specifik label du godt kunne tænke dig at få lavet, så er det muligt med programmet at skabe flot grafik – også selvom du ikke er et grafisk vidunder. FlexPOS har en masse skabeloner som er foruddefinerede, de er med andre ord allerede designet for dig. Dem kan du nemt anvende eller måske finde inspiration i. Vælger du at bruge en skabelon, skal du blot udskifte tekst, billeder og logo med dit eget, og derefter trykke print – nemmere bliver det ikke, og du kan få lige præcis det udtryk du ønsker.

Du får en helt ny fleksibilitet med LabelPrint, da du ikke skal optage kasseapparatet når du vil udskrive labels. I stedet kan du gøre det på en PC hvor det passer dig - samtidig får du frihed til at lave dem lige som du ønsker det. Gør du det nemt for kunden at se varens pris og derved optimere købsprocessen, vil du også i sidste ende kunne øge din indtjening.

Styrk din forretning med kundedata

25-02-2021

besøgsstatistik web

Vidste du at kundedata er vigtigt for din virksomhed? Derfor er vores modul besøgsstatistik et smart værktøj, som vi kan fortælle dig alt om her.

Foråret nærmer sig og selvom vi stadig lever under en nedlukning, kan vi alligevel godt begynde at glæde os til når samfundet må åbne op igen. Derfor har vi i dette ”Vidste du..” fokus på funktionen Besøgsstatistik, som kan anvendes af rigtig mange. For noget af det vigtigste for din virksomheds vækst er, at du har et godt indblik i dine kunder - derfor har vi nogle bud på hvad du kan bruge besøgsstatistik til.

Data er det vigtigste i din markedsføring

Kundedata er en af de ting som er vigtigst for at din forretning lykkes. Hvis du ved hvem dine kunder er, så kan du bedre sælge til dem, og jo bedre kan du målrette din markedsføring. Når din markedsføring er præcis, sparer du ikke kun penge på annonceringer og reklamer, du fastholder også kunderne i længere tid.

Derfor vil det være oplagt at bruge besøgsstatistikken til at undersøge hvor dine kunder kommer fra. Det kan være at du nu tænker, at det er da ikke særlig brugbar viden, men det er det faktisk. F.eks. hvis du har en lokal butik og regner lokalområdet for det sted dine kunder er, men i virkeligheden har du ikke en reel viden bag dette. Tænk hvis dine kunder kom et helt andet sted fra?

Ved at bruge besøgsstatistikken kan du blive sikker på hvor de kommer fra. Det kan være at der også kommer mange fra nabobyen i butikken, og derved kan du nu udvide din annoncering til at omfatte det område også. Så udover at du visuelt kan se køn og alder på dem der besøger din butik, kan du nu også se hvor de kommer fra. Det er guld værd i din markedsføring.

Udover butikker i detailhandlen, er besøgsstatistik også særlig velegnet til attraktioner. Her kan der komme besøgende langvejs fra og du kan derfor få øjnene op for hvor langt ud du skal brede din markedsføring.

Hvordan virker det?

Måden det virker på er både smart og virkelig nemt at udføre. Når selve besøgsstatistik modulet er aktiveret i BackOffice, vil der poppe en dialog boks op på kasseskærmen, hvor ekspedienten kan vælge kundens land eller postnummer. I systemets backend kan man helt selv bestemme hvilke varegrupper og hvor ofte ekspedienten skal spørge kunderne om deres postnummer eller land, om det skal være hver gang eller f.eks. hver 3. gang. Hvis du eksempelvis har en attraktion hvor du gerne vil spørge hver gang der bliver solgt en billet, kan du tilknytte det denne varegruppe. Når du har samlet denne data ind, kan du altid se statistikken i BackOffice.

Med besøgsstatistik skal du ikke længere gætte dig til hvor du skal bruge markedsføringsbudgettet, du får i stedet retvisende data om dine kunder eller besøgende, og kan ramme dem der hvor de er.

Skab mersalg og loyalitet med FlexAd

27-01-2021

Mangler du det perfekte værktøj til at fremme din forretnings loyalitet? FlexAd kan noget helt særligt, da du får mulighed for at vise kunden reklamer, mens de er i købsøjeblikket i butikken. Her kan du promovere produkter eller aktuelle gode tilbud og meget mere – vi tager derfor en gennemgang af alle muligheder og funktioner lige her.

Hvordan fungerer FlexAd?

I vores BackOffice har du adgang til FlexAd og det er her du kan opbygge dine slides og videoer til skærmen i butikken. Det er et brugervenligt drag and drop system, så du nemt kan sætte dine billeder ind og sætte dem i den rækkefølge du ønsker. Du kan oprette flere forskellige grupper, så du har flere forskellige slideshows med hver deres tema eller udsalg. Dertil kan du så bestemme hvornår du vil vise hver enkelt gruppe med vores tidsstyring og derved veksle mellem de forskellige budskaber.

flexad billede 1

 

flexad billede 2

Med tidsstyring kan du sige hvilke timer på døgnet du vil vise en bestemt gruppe og hvilke datoer det skal køre. Det er især smart ift. udsalg som Black Friday, som foregår i en helt bestemt periode. Her kan du så gøre slides klar til Black Friday på forhånd og side at de skal køre på dagen eller måske ugen op til. Det vil helt sikkert spare dig en masse tid og hjælpe dig i forberedelsen op til de større kampagner og udsalg. Når du har sat det hele op, har du mulighed for at se et preview af din video eller slides. På den måde er du sikker på at det hele bliver vist i butikken som du havde forestillet dig det.

 

2021 01 28 10 13 41 BackOffice FlexAd Google Chrome

Det bedste ved FlexAd er at det kun er din fantasi der sætter grænser for brugen af det. Men har du alligevel lidt svært ved at komme i gang med det, har vi samlet en række forslag til dig her.

Sociale Medier
En ting som er populært, er at promovere ens sociale medier da det ofte er en effektiv salgskanal for mange typer af brancher. Du kan lave et billede hvor du viser at du f.eks. har en Facebook side eller en Instagram profil hvor kunderne kan følge med - Husk her at vise profilnavnet, så de nemt kan finde det.

Kundeklub
Hvis du har en kundeklub, så vil det også være oplagt at promovere den på kundedisplayet. Hvis den hvordan de tilmelder sig og hvilke fordele der er i kundeklubben – det vil helt sikkert tiltrække mange og du vil kunne opnå mersalg fra dine kunder.

Video
FlexAd har også mulighed for at vise video, så har du en fed reklame video du gerne vil vise frem, kan du også gøre det her. Det er smart i de perioder, hvor du måske ikke har så mange tilbud, hvor du i stedet kan fokusere på at promovere dit brand. Det kan du selvfølgelig også gøre med billeder, men en video vil helt sikkert fange dine kunders blik, mens de er i butikken.

Fremtidige tilbud og udsalg
FlexAd kan du give dine kunder en god grund til, hvorfor de skal vende tilbage til din butik. Du har kan nemlig reklamere for specielle begivenheder i forretningen, det kunne f.eks. være fødselsdag, Black Friday eller udsalg. Det er den lille ekstra ting, som din kunde vil huske og vender tilbage for, for at indløse det gode tilbud.

Når kunden er i gang med selve købet, kan de også følge med under ekspeditionen. Her kan de følge med i en virtuel kvittering, hvilket skaber tryghed for kunden, som kan se at beløbet passer. Du kan helt selv bestemme hvilket billede der skal vises ved siden af kundens kvittering mens de ekspederes. Og når du ikke ekspederer en kunde, bliver det valgte billede selvfølgelig vist på hele skærmen.

Det er kort sagt en ting som vil kunne give din forretning høj værdi og skabe loyale kunder, som kender til dine gode tilbud, kundeklubber og dit brand, eller hvad end du kunne tænke dig at fremhæve. Kunderne vil helt sikkert finde vej til dig igen, hvis de ser dit kundedisplay med promoveringerne.

Kender du Boutique Dor?

06-01-2021

Nu hvor de fleste butikker holder lukket og spændt venter på en genåbning (det gør vi også!), så ville det da være passende at sende lidt opmærksomhed, så er de klar til at åbne op og byde deres kunder velkommen i butikken igen. Derfor vil vi gerne fortælle om Boutique Dor, som vi besøgte sidste år inden nedlukningen.

Boutique Dor er et Juvel og Urhus, som har eksisteret i mere end 40 år og er placeret nord for København. Deres motto er: Vi sælger ikke varer, vi sælger glæde.

Det er vores forhandler No.1 Retail der har dem som kunde og har hjulpet dem med at finde den helt rette løsning. Udover det klassiske og brugervenlige kassesystem, gør Boutique Dor også brug af især kundeklub og en smykkedatabase. Dertil har de selvfølgelig også en masse funktioner som passer netop til guldsmede, smykke- og ur forretninger, det kunne f.eks. være smykkelabels og print af disse.

web 3web 4

Kundeklub giver værdi til bundlinjen

Det smarte ved en kundeklub er, at du altid rammer dine kunder, der hvor de er tilgængelige. I vores hverdag har vi altid vores mobil med os og derfor er SMS-beskeder en virkelig god markedsføringsplatform, da statistikker viser at hele 98% læser deres SMS-beskeder. Det har Boutique Dor valgt at tage til sig og de bruger derfor også en kundeklub, som en del af deres marketing og mersalg. På den måde sikrer de sig mange flere tilbagevendende kunder og i sidste ende en bedre bundlinje.

En digitaliseret forretning

En anden ting de har valgt at tage til sig er, at være en del af en smykkedatabase, som vi hos FlexPOS også har lavet en integration til. Det smarte ved smykkedatabasen er at producenter kan tilmelde sine produkter til det. Når en butik så får en branchespecifik løsning til guldsmede fra No. 1 Retail, så har de adgang til alle produkter fra de producenter der har tilmeldt sig smykkedatabasen. Det betyder at Boutique Dor altid har adgang til de rigtige produkter og til de rigtige priser - det er smart! Ved at digitalisere deres forretning på denne måde, er de et skridt foran mange, da de ikke skal bruge unødvendig tid på at finde priser og produkter frem, de skal blot tilgå databasen. 

For at være en succesfuld forretning i dag, skal du være med på den digitale udvikling, så et analogt system ikke forhindrer dig i at give den bedste service til dine kunder. Det er noget Boutique Dor har gjort og det har helt klart været en stor fordel for dem. Så selvom din forretning er 40 år gammel, er det aldrig for sent at hoppe med på den digitale rejse.

Black Week blev et økonomisk lyspunkt for Detailhandlen

10-12-2020

Der var blandede forventninger til Black Friday i år, da man mente at corona-pandemien ville sætte en stopper for mange butikkers udsalg pga. restriktioner. Derfor var der bekymringer om at danskerne ville fravælge storcentre og butikker, og i stedet gå online med deres køb.

Men med meldinger om at dansk økonomi har sat rekord vækst i det sidste kvartal, har der helt sikkert været en opmuntring at spore hos mange og det har muligvis hjulpet på danskernes købelyst og samtidig har de mange fysiske butikker tænkt ud af boksen. På den måde blev Black Friday til Black Week. Så hvordan forløb Black Week reelt set hos de mange fysiske butikker? Det har vi taget et kig på her.  

Stigning i omsætning trods restriktioner

Købelysten har man også mærket hos vores kunder hos FlexPOS, der hovedsageligt består af fysiske butikker i detailhandlen, som er fordelt over hele landet. Her har vi holdt øje med butikkernes omsætning gennem hele Black Week og oplevet en stigning på 15%, fordelt over hele ugen, i forhold til sidste år.

Til gengæld var der færre transaktioner og en lavere omsætning på selve Black Friday ift. sidste år, hvilket højst sandsynligt hænger sammen med, at man har bredt udsalget ud over hele ugen. Derved har de fysiske butikker ikke lidt under restriktioner og en usikker økonomi, men i stedet har de faktisk klaret sig rigtig flot.     

Fra flere steder har der også været meddelelser om, at det er gået over al forventning. F.eks. oplyser DanDomain, som har over 6000 webshops, at der har været en stigning på 51% i forhold til 2019. Nets fortæller også, at de har oplevet en samlet ordrestigning på 20% for hele ugen. Også hos PostNord har man haft tæt på 800.000 pakker gennem pakketerminalen hen over weekenden og det var en kæmpe rekord!

Hvad kan vi lære af det?

Hvis vi skal trække noget konkluderende ud af alle disse tal, så må det være at både forbrugerne og detailhandlen har lyttet til regeringen, og har afholdt Black Week på en god og forsvarlig måde, som har sikret de fysiske butikker et rekordsalg igen i år.

Ved at sprede udsalget ud over flere dage, har alle haft mulighed for at gøre et godt køb, uden at skulle stå i lange kører i butikkerne. På den måde er udsalget i år blevet afholdt på en sikker og forsvarlig måde, og har ikke udelukket de fysiske butikker fra at få en vellykket Black Week. Dertil skal online handlen også have en stor del af æren, da den også slog alle tidligere rekorder for Black Friday. Hele detailbranchen har lyttet og tænkt nyt, og derved vundet på det. 

Derfor var Black Friday, eller Black Week, igen i år en succes, både for de fysiske butikker og for nethandlen. Det giver forventninger om håb for økonomien og et lys ud af corona-mørket, og at detailhandlen er på rette vej igen. 

Se det nye FlexImport modul

08-12-2020

Nu er det blevet meget nemmere at importere en stor mængde produkter til BackOffice! Vi har nemlig tilføjet et nyt smart modul: FlexImport.

Vi stræber altid efter at optimere vores BackOffice, så brugere og forhandlere har den letteste hverdag. Dette modul gør netop det og fungerer ved, at du har mulighed for at uploade en CSV-fil, som indeholder alle dine produkter og informationer såsom produkt nr., priser, kostpriser, lagerantal og meget mere. Ved at uploade denne liste, opretter du de mange produkter med deres informationer i BackOffice på én gang.

Modulet henvender sig især til kunder der har mange produkter, som de gerne vil oprette på én gang. Før i tiden skulle dette gøres manuelt og det var en tung og lang proces. Derfor har vi nu gjort det nemmere og hurtigere at overføre en stor mængde data på én gang.

Se video med hele modulet lige her.

Så smart er det
Er man f.eks. i den situation, at man er ny kunde og skal have oprettet et stort produktkatalog i BackOffice, kan man nemt uploade en CSV-fil med de informationer der findes på produkterne.

Derefter vil produktinformationerne blive importeret til systemet og være oprettet som produkter, og vil blive synkroniseret med kassen. Det kan også være, at du har en liste fra et eksternt økonomisystem, som du gerne vil have ind i BackOffice og her vil FlexImport være en stor hjælp til dig!

I fremtiden vil det også blive muligt at importere mange andre store mængder af data, f.eks. gavekort, som også vil kunne bruges med FlexImport. Det vil vi selvfølgelig også opdatere jer om løbende.

Derfor er det nye FlexImport en fantastisk mulighed for at automatisere en tung manuel proces og vil helt sikkert gøre hverdagen nemmere.

Jobopslag: Fullstack-udvikler søges til vækstende SaaS-virksomhed

04-12-2020

Hvis du brænder for full-stack udvikling, synes at skalerbarhed er det vildeste og ikke kan få armene ned når man siger cloud, så skal du læse videre. 

Hos FlexPOS søger vi en dygtig udvikler med praktisk erfaring indenfor webudvikling, databaser og skalerbarhed. 

 

Hvem er FlexPOS? 

FlexPOS er en virksomhed med erfaring men som har bevaret sin “start-up vibe”. Indenfor de sidste par år har vi haft fart overfeltet, og er blevet kåret til Gazelle virksomhed i 2018, 2019 og nu også i 2020. 

FlexPOS startede tilbage i 2005 og var blandt de første ”Software as a service” digitaliserede kasseapparater. I dag har FlexPOS udviklet sig til at være blandt de absolut bedste digitaliserede kasseapparater i Danmark. Kort og godt kan man sige, at FlexPOS er den software, som forvandler en sammensætning af hardware (touch computer, scanner, printer mm.) til det velfungerende kassesystem, man i dag ser i en lang række af butikker landet over. Det er altså programmet, som gør kundeekspeditionerne nemmere og letter dagligdagen for tusindvis af ekspedienter. 

Kulturen i FlexPOS kan betegnes som nørdede drengerøve hvor hestekræfter er lige så fascinerende i den virkelige verden som i den virtuelle. Formaliteten ligger lige der hvor du føler dig tilpas, så om du dukker op i dit nyrensede jakkesæt eller den lidt for store sweater, er for os ligegyldigt, så længe din personlighed passer ind hos os. Ud over at være nørder, så er vi også en social virksomhed der nyder at holde diverse arrangementer og hverdagens vigtigste begivenhed er udfordringerne over bordfodboldbordet efter frokost. 

 

Hvordan er udviklingsafdelingen i FlexPOS? 

Udviklingen i FlexPOS er en kombination af forhandlerbestemt nyudvikling, udvikling af vores egne produkter der understøtter vores strategi samt vedligehold og support. Udviklingsafdelingen er et ungt team på pt. 4 udviklere samt virksomhedens CTO der også indgår delvist i udviklingen. Planen er at vi skal op på 6 udviklere i 2021. Hos os får udviklere selv indflydelse på, hvilke opgaver de ønsker at løse og hvilke områder/domæner de ønsker at arbejde indenfor. Vi arbejder agilt ud fra SCRUMs principper, men på en måde, som giver mest mening for os. 

 

Hvem er du? 

Den profil vi søger, er en full-stack udvikler med fokus på web-frontend. Du skal kunne tage fra i forhold til udviklingen af vores BackOffice, som er det website hvor alt opsætning foregår, hvor alle transaktioner kommer ind, hvor kundernes produktkataloger ligger samt her hvor integrationerne til 3. parts-systemer foregår. 

Ud over at arbejde videre på det eksisterende, står vi overfor en udfordring med at skalere dele af platformen til nye højder. I den proces kommer vi til at skulle udvikle nye API’er, flytte dele til en cloud løsning samt at optimere vores database setup. 

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være datalog, ingeniør, datamatiker eller lignende. Vi skaber rammerne hvor det er muligt at udvikle sig fagligt. Det forventes at du er engageret og at du ønsker at udvikle dine kompetencer, samt at du kan stå på egne ben og tage initiativ.  

 

Vi forventer, at du har 

 • Programmeringserfaring 
 • Erfaring med webudvikling og API’er 
 • Erfaring med databaser 
 • En holdning til software arkitektur

 

Det er en fordel hvis du har erfaring med 

 • DevOps 
 • Kendte webframeworks som eks. Vue, React eller Angular 
 • Bootstrap 
 • C# 
 • MSSQL 
 • Xamarin 

 

FlexPOS i stikord 

 • Vi har pensionsordning ogsygesikring 
 • Vi stiller computer, telefoni og internet til rådighed 
 • Vi har frokostordning 
 • Vi er glade for kage 
 • Vi spiller CS (og andre spil) 
 • Vi bor i Åbyhøj (Aarhus), tæt på motorvejstilkørsel og kort til offentlig transport. 

 

Lyder stillingen som noget for dig, kan du sende en mail med CV og ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. mærket “Ansøgning Fullstack-udvikler". Vi indkalder løbende potentielle kandidater til samtaler og holder derfor jobopslaget åbent indtil vi har fundet den rette.  

Har du nærmere spørgsmål, skal du være velkommen til at kontakte CTO Steffen Lund Andersen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

PDF fil: Fullstack-udvikler søges til vækstende SaaS-virksomhed