Organisatorisk ændring i FlexPOS ApS

04-02-2020

PRESSEMEDDELELSE:
 
Organisatorisk ændring i FlexPOS ApS
 
For at fortsætte den flotte vækst i FlexPOS ApS har ejerkredsen valgt at lave en organisatorisk ændring, der gør Micki Ritter til administrerende direktør og Jacob Ipsen til udviklingsdirektør med ansvar for selskabets fremtid.
 
FlexPOS har i mange år vækstet flot og stabilt, men for at ligge fundamentet for en fremtidig skandinavisk entré har ledelsen valgt at indsætte Micki Ritter som administrerende direktør. Micki bringer mange års erfaring indenfor salg, ledelse og kundepleje, som han nu skal bruge til at lede FlexPOS i det daglige. Han udtaler:
 
”Jeg er beæret over den tillid, som FlexPOS’ bestyrelsen viser mig. Det at være med til at tage FlexPOS til nye højder sammen med Jacob, er et drømmescenarie for os begge. Jacob og jeg kan udrette mange gode ting for vores samarbejdspartnere og brugere af FlexPOS kassesystemet”.
 
Indsættelsen af Micki Ritter som administrerende direktør betyder også, at grundlæggeren af FlexPOS ApS, Jacob Ipsen, tiltræder i en stilling som udviklingsdirektør med ansvar for FlexPOS-produktets fremtidige udvikling. Han udtaler:
 
”At sætte en kompetent og erfaren mand i direktørstolen gør, at vi sammen endnu bedre kan sikre FlexPOS’ fremtidige vækst – og sammen sikre, at vi nu – og i fremtiden – stadigvæk vil være det stærkeste POS-produkt på markedet”.
 
Med dette skift vil Micki Ritter fra dags dato overtage ansvaret for den daglige drift og også ansvaret for den fremtidige ekspansion ind i både Sverige og Norge. Ved at overtage denne del af forretningen, får Jacob Ipsen ansvar for, og frie hænder til, at overtage det fulde ansvar for FlexPOS’ udvikling. Ændringen kommer efter et langt forløb i bestyrelsen, der har haft til opgave at stille det stærkeste hold, der skal spille konkurrenterne af banen. Om ændringen siger Johnny Hansen, bestyrelsesformand i FlexPOS, følgende:
 
”Micki har i de seneste år gjort en flot indsats som kommerciel direktør i FlexPOS og derfor var det naturligt at indsætte ham som administrerende direktør, så Jacob får mulighed og tid til at fokusere mere intensivt på FlexPOS som produkt. Det er denne rokade, der skal sikre vores plads i et konkurrencepræget marked”.
 
FlexPOS’ organisatoriske ændring træder i kraft i dag.
 
 
Fakta om FlexPOS:
FlexPOS blev startet i 2005 af Jacob Ipsen.
 
FlexPOS beskæftiger 9 fuldtids ansatte og en håndfuld timeansatte + praktikanter.
 
FlexPOS har modtaget Børsens Gazelle-pris to år i streg for den flotte vækst.
 
FlexPOS kassesystemet bruges i dag af 20.000+ unikke brugere fordelt på +1.200 butikker.
 
FlexPOS har på nuværende tidspunkt systemer installeret i hele Skandinavien, England, Polen og Tyskland.
 
FlexPOS håndterer årligt transaktioner for mere end 50 milliarder kr. og udskriver mere end 30.000 km. bonner.
 
FlexPOS har alle lovmæssige og kvalitetsmæssige godkendelser i Danmark, Norge og Sverige, og er derfor helt up-to-date på GDPR- og fiscal responsbility.

Ny udvikler hos FlexPOS, Mads

24-01-2020

Det er med stor glæde, at vi kan præsentere Mads Rehmeier Sørensen som ny udvikler hos FlexPOS.

Mads kommer med flere års erfaring indenfor udvikling af specifikke områder, som vi I FlexPOS helt klart kan gøre god gavn af.

Velkommen til Mads!

Ny udvikler hos FlexPOS

11-12-2019

Det er med stor glæde, at vi kan præsentere Jan Moisen som ny udvikler hos FlexPOS.

Jan kommer med 9 års erfaring fra branchen og vil indgå i vores udviklingsteam.

Stor nyhed hos FlexPOS - Storebox integration

26-04-2019

FlexPOS ApS er enormt glade for endelig at kunne præsentere vores nyeste samarbejde med den cloudbaserede bonløsning, Storebox.

Denne nye integration i vores FlexPOS software vil gøre livet nemmere for alle forhandlere og kunder, der nu nemt og effektivt kan vælge det grønne alternative til den klassiske kassebon. Du kan nemlig få – og gemme – alle bonner i Storebox gennem FlexPOS.

Ansvarshavende udvikler fra FlexPOS, Alan Kristensen, udtaler:

”Hos FlexPOS laver vi cutting-edge POS løsninger som integrerer med en lang række løsninger. Vi ser derfor Storebox som en naturlig udvikling i betalingsøjemed. Dette især i takt med stigende fokus på mobile betalinger og en generel digitalisering af salgssituationen.”

Digitaliseringen af køb- og slagsprocessen i dansk detail-handel er ikke kun født af et behov for magelighed, men også på grund af et stigende ønske om grønnere alternativer overalt på markedet. Og netop dette ønske imødekommer FlexPOS ApS. Alan Kristensen fortsætter:

”Storebox sparer butikkerne for en masse bøvl med kvitteringer, hvilket letter deres hverdag betydeligt. Derudover hjælper Storebox og FlexPOS nu hinanden med at tilbyde en stærkere, grøn profil til butikkerne”.

På Storebox kan du netop tilmelde dig ’Grøn Profil’ som gør, at du kun modtager dine bonner elektronisk – hvis butikken da har Storebox integreret i deres kassesystem. Det gør du ved at tilmelde dit kort på Storebox, der så bliver genkendt, når du handler i de registrerede butikker landet over.

Hos FlexPOS ApS glæder vi os over, at vi nu kan tilbyde en så innovativ løsning til vores kunder, og vi tror på, at det kommer alle til gode – både for leverandører, forhandlere og slutkunden i butikkerne.

Fire fakta om Storebox:

  1. Storebox er en cloudbaseret løsning, der muliggør upload og lagring af kassebonner i detailhandlen.
  2. Storebox er fuldt ud kompatibelt med gængse betalingsløsninger såsom VISA, Dankortet og Mobilepay.
  3. Storebox er nu integreret i vores FlexPOS software, så du kan vælge det grønne alternativ i butikker, der benytter sig af FlexPOS.
  4. Hvis alle danske butikker med FlexPOS benyttede sig af Grøn Profil hos Storebox, ville der blive sparet 2655 kilometer papir – hvert år.

Nyt bestyrelsesmedlem i FlexPOS ApS

11-04-2019

Morten Larsen, grundlægger og bestyrelsesformand i Hungry Group, er pr. 9.4.2019 indtrådt som bestyrelsesmedlem i FlexPOS ApS.

FlexPOS forventer et stærkt samarbejde med Morten Larsen, der med sin store erfaring fra en lang række danske virksomheder, uden tvivl vil bringe en stor portion know-how og fremsynethed til bordet, som skal være med til at hjælpe FlexPOS ApS i 2019.

Jacob Ipsen, direktør i FlexPOS ApS, udtaler:

”Vi er glade for at få en så erfaren ressource ind i vores bestyrelse og forventer meget af samarbejdet med Morten Larsen”

Om samarbejdet udtaler Morten Larsen:

”Jeg har fuldt udviklingen i FlexPOS i længere tid og ser store muligheder. Derfor ser jeg meget frem til at udvikle selskabet i samarbejde med ledelsen og den øvrige bestyrelse”

FlexPOS ApS er en dansk Point-of-Sale udviklervirksomhed, der står bag det fleksible og brugervenlige kassesystem, FlexPOS.

Morten Larsen

Jobopslag: FlexPOS søger lead developer

09-01-2019

Har du, hvad der skal til, for at være lead developer hos FlexPOS? 

Vi søger nu den helt rigtige profil til vores udvikling. Da vi søger med hjælp fra Bloom, bedes du sende ansøgning og relevante dokumenter til dem. 

Find flere oplysninger herunder. 

Læs mere ...

FlexPOS klar med intuitiv selvbetjening

27-11-2018

FlexPOS udvider systemet med endnu et modul: selvbetjeningsmodulet. 

Amero har været med til at udvikle det nye selvbetjeningsmodul, som bl.a. bruges hos VIA University Colleges. 

Læs om løsningen og samarbejdet her. 


Læs mere ...

Jobopslag: FlexPOS søger ny systemudvikler

26-11-2018

Fleksibilitet er en kerneværdi hos FlexPOS. Vi søger nu en ny systemudvikler, som kan være en del af vores hurtigtvoksende virksomhed. Der vil være interessante opgaver, som du i høj grad for lov til at tage bolden på. Bliv en del af en virksomhed, hvor du får mulighed for at være med i beslutningsprocessen. 

Læs mere ...

Nye regler for momsbetaling på gavekort fra 1/1-2019

21-11-2018

Den 1. januar 2019 træder nye regler i kraft for afregningen af moms på gavekort/vouchers. 

Det er et EU direktiv, som kommer til at betyder, at momsen på gavekortet/voucheren skal betales, når udstederen sælger gavekort til eventuel forhandler, og når forhandleren sælger videre til kunden.

Man kan altså ikke længere vente med at afregne moms til gavekortet/voucheren indløses. 

Læs mere ...

FlexPOS ansætter kommerciel direktør

01-10-2018

For en virksomhed uden salgsafdeling kan det virke spøjst at ansætte en kommerciel direktør, men der er bestemt en mening med galskaben, når FlexPOS’ nye direktør trækker i arbejdstøjet den 1. oktober. 

Læs mere ...