Enkel opsætning og styring af kampagner

For mange forretninger er muligheden for at lave kampagner ganske enkel uundværlig.

Kampagnemodulet i FlexPOS gør det nemt at opsætte mix'n'match kampagner, hvor kunden kan vælge x antal produkter inden for en gruppe til en god pris.

Mange kender det som "Køb 3 poser chips, betal for 2", men der er ingen grænser for, hvilke og hvor mange produkter der kan mixes.

kampagne 01

Lad systemet klare overblikket

FlexPOS arbejder for, at systemet skal klare de kedelige opgaver, så butiksejer og -ansatte kan koncentrere sig om kunderne og om at drive forretningen; derfor kan kampagner oprettes og tidsindstillet i systemet BackOffice ("bagkontoret" i FlexPOS - se billeder herunder).

Kampagnemodulet gør det ganske enkelt nemt at være på forkant med kampagner og tilbud i forretningen, hvilket kan være en stor fordel eksempelvis op til den travle juletid.

Enkel forberedelse af kampagner
Kampagne 1

Opret kampagne

Når kampagnemodulet er aktiveret, vil menupunktet "Kampagner" dukke op i menuen til venstre. Herfra kan man oprette sine kampagner med kampagneinfo, kriterier og produkter. 

Forbered

Indstil kriterierne for kampagnen på forhånd, så den automatisk sættes i gang fra startdatoen. Systemet sørger for, at de gældende rabatter tilføjes til varerne, når de scannes i butikken. 

Kampagne 2
Kampagne 3 01

Styr kampagnerne alle steder fra

Kampagnemodulet bliver, som de andre moduler, styret i det browserbaseret program BackOffice. Da systemet er browserbaseret, kan man tilgå det alle steder fra - det betyder, at man fx kan styre sine kampagner hjemmefra. Det giver den fleksibilitet, som FlexPOS ønsker at tilbyde. 

BackOffice optimeres desuden hele tiden til at være så brugervenligt som muligt. 

Er du usikker på om FlexPOS er det rette system for din virksomhed?

Der er ingen grund til at brænde inde med ubesvarede spørgsmål!
Skriv til os nu og vi kontakter dig indenfor 48 timer.