FlexPOS Support

FlexPOS er omfattet af et stort forhandlernetværk. Den generelle support vil derfor blive foretaget af den enkelte forhandler. Forhandlerne vil stå for level 1 support til alle deres kunder, og FlexPOS foretager så level 2 support, hvis nødvendigt.

Opstår der problemer, eller sidder i med et spørgsmål omkring jeres FlexPOS kassesystem, nogle af funktionernes opsætning eller noget helt tredje, skal i kontakte den forhandler, som i har købt kasseløsningen af. De vil så hjælpe jer og guide jer videre med spørgsmålet/problemet. Alle vores forhandlere har certificerede teknikkere og sælgere, så vi garantere, at du er i gode hænder.

Support illustration
Vedligehold udviklings cyclus

FlexPOS Vedligeholdelse

Da forhandlernetværket tager sig af 1st level supporten kan FlexPOS fokusere på vedligeholdelsen af kassesoftwaren og ikke mindst udviklingen af denne. Derfor er FlexPOS også altid i udvikling og kassesystemet udvikles løbende. Nye versioner af kassesystemet bliver automatisk sendt ud til kunderne, og ligeledes installeret, uden at kunden aktivt skal gøre noget.

Hver aften når kasseapparatet lukkes ned, søger kassen selv efter opdateringer, og henter dem automatisk ned, og installere dem. Når kunden åbner kasseapparatet dagen efter, er det dermed fuldt opdateret og klar til brug.