Nem og samlet håndtering af garantibetingelser

FlexPOS forsøger at lette arbejdsgangen i butikken, så butiksansatte får tid til kunderne i stedet for at bruge den på systemerne. Med garantiprofilmodulet slipper ekspedienterne for at holde styr på foldere garantibetingelser - det hele kan samles med garantiprofilmodulet.

Der findes især to scenarier, hvor en vare har flere garantibetingelser. 1) Én vare med flere sliddele, hvor leverandøren giver forskellig garanti på forskellige dele og 2) garantibetingelsen afhænger blandt andet af, at betingelserne er printet og leveret til kunden sammen med varen. Garantiprofilmodulet sikrer, at betingelserne til varen printes, når varen scannes, så kunden altid er oplyst om varens garanti og reklamationsret.

Garantiprofiler letter arbejdsgangen

Garantiprofilmodulet gør det muligt at definere forskellige garantier på samme vare. Èn vares forskellige dele kan være dækket forskelligt, hvilket skal oplyses til kunden. Alle garantier kan defineres, så de automatisk kommer på kundens kvittering, når varen scannes.

Modulet er bygget således, at man opretter en garantiprofil og under varer tilknytter den profil til de valgte varer. Man kan derfor oprette én profil til "Køkkenmaskiner" og tilknytte profilen til alle køkkenmaskiner med disse garantibetingelser eller samme scenarie med "Porcelæn". Man kan også vælge at oprette garantiprofilerne efter leverandør. Uanset vil garantiprofilmodulet gøre arbejdet nemmere og mindske fejl i forhold til, om kunden modtager garantibetingelserne.

 

Garantiprofil 1

Opret ny garantiprofil

Når garantiprofilmodulet er aktiveret, vises fanen "Garantiprofiler" i venstre sides menu. Her kan der oprettes op til flere garantiprofiler efter behov. Hver profil tildeles et navn, og herefter defineres hvor mange måneder den enkelte del af varen, er dækket af garanti. 

 

 

Tilføj så mange dele du vil

Der er ikke begrænsning på antal dele. Systemet laver selv en ny linje, når felterne udfyldes. I højre side af billedet vises et praktisk preview af kvitteringen. 

Leverandør opret
Leverandør opret

Overblik over garantiprofilerne

Der er ikke begrænsning på, hvor mange profiler der kan oprettes. På forsiden er der overblik over dem, og de enkelte profiler kan altid redigeres og slettes. 

Rediger eller opret produkt med garantiprofil

Produkterne kan redigeres til at tilhøre en garantiprofil. Herefter skal Leveringstypen sættes til Print Garantibevis. Systemet BackOffice bliver hele tiden optimeret til brugernes hverdag.

Garantiprofil 4 01

Er du usikker på om FlexPOS er det rette system for din virksomhed?

Der er ingen grund til at brænde inde med ubesvarede spørgsmål!
Skriv til os nu og vi kontakter dig indenfor 48 timer.