Hvem står bag FlexPOS

FlexPOS er ejet af 2 stærke partnere, som begge har mange års erfaring i detailbranchen. Ejerne har derfor udviklet et kassesoftware til detailfolk af detailfolk. FlexPOS er i vækstsfasen, og sætter størstedelen af ressourcerne af til videreudvikling af softwareløsningen.  

FlexPOS har uddelegeret salg og drift af kasseapparaterne til det store forhandlernetværk. På denne måde kan FlexPOS fokusere 100 % på videreudvikling af softwaren og pleje af forhandlerne. Dette medfører, at FlexPOS er i konstant udvikling, hvor softwaren bare bliver bedre og bedre. Således får slutkunden et endnu bedre produkt, som både har nye smarte funktioner og moduler, samtidig med det bliver endnu nemmere og mere effektivt at betjene.

Andre POS-leverandører fokuserer på alle områder fra hardware til salg og support, hvor vi hos FlexPOS koncentrerer os om softwaren. Hermed overtager forhandlerne al support, drift og opsætning af FlexPOS kasseapparatet. Det sikrer også, at der er mere tid til hver enkelt slutkunde, og at de aldrig står alene.

Alle vores forhandlere er certificeret FlexPOS forhandlere og har uddannede teknikkere siddende, som kan hjælpe med eventuel support.

Specialister i kassesoftware

Vi har specialiseret os i at udvikle, installere og vedligeholde kundespecifikke løsninger til dit kasseapparat, både inden for software og hardware.

Vores kernekompetencer er applikationsarkitektur og -udvikling, integration, og databasedesign. Vi stiller desuden med en bred teknisk viden om økonomisystemer samt en nuanceret forståelse for den underliggende økonomiske forretningslogik, blandt andet via Visma- og BI-certificeringer.

Samspillet mellem vores kassesoftware, økonomisystemer & webshops gør kassesystemet til meget mere end blot et redskab.

Markedsfokus

Vi mener, at vi kan tilføre markedet størst værdi ved at holde fokus på markedets behov. Med fokus på kunderne, brugerne og deres interaktion med systemet, bliver FlexPOS kasseapparat både brugervenligt og sparer butikkerne timers arbejde. Dette gælder både vores kunder med én enkelt butik og kæderne med mange butikker. Alle butikker – uafhængigt af størrelsen – har et behov for at alle systemer arbejder sammen.

Med integrationsmoduler både til økonomisystemer og webshops kan vi tilbyde kunderne en helstøbt løsning til deres kasseapparat og forretning. Det bedste er, at det samtidig er til et prisniveau, hvor alle kan være med.

Vores mission

Vi oplever en stigende efterspørgsel på POS-løsninger, både fra butikskæder og ERP-leverandører, som giver plads til en butikstilpasset POS funktionalitet, og som opererer med åbne snitflader, så integrationen til de bagvedliggende ERP-systemer forenkles.

Vores klare mission er at levere en fremsynet POS-platform baseret på en åben arkitektur, som imødekommer markedets behov, set både fra butikskædernes og ERP-leverandørernes perspektiv.

Kasper Smith, adm. direktør