Brug FlexAd til at fremme forretningens loyalitet

FlexAd giver muligheden for at benytte dette til at vise kunden reklamer; det kan være for andre produkter, gode tilbud osv., men flere bruger kundedisplayet til at fortælle kunden, hvorfor de skal vende tilbage til netop dén forretning. Fx grunde til at tilmelde sig kundeklub, nyhedsbrev og/eller facebookgruppe. Hvis forretningen afholder et event i forbindelse med fødselsdag, BlackFriday eller jul, vil dette være et optimalt sted at fortælle kunderne om det. Dét der lille ekstra, som gør, at kunden interesseret i at vende tilbage til forretningen. FlexAd modulet gør det nemt at sætte kundedisplayets design op, og stort set kun fantasien sætter grænser.

 

Anvend dit eget billede på kundedisplay

Med et kundedisplay kan du ramme kunden, hvor de er - ved kasseapparatet. Kundedisplayet vender mod kunden under ekspeditionen og skaber tryghed ved, at kunden kan følge med i sit køb på en virtuel bon. Med FlexAd kan man selv designe og uploade et billede, som vises ved siden af kundens bon imens de ekspederes. Man kan vælge op til flere billeder, der vises i loop - ved siden af bonnen, når der foregår en ekspedition og på hele skærmen, når der ikke er en ekspedition i gang.

 

Eksempel

Her et eksempel på, hvordan kundedisplayet kan bruges til at gøre opmærksom på Facebookside og kundeklub

kundedisplay2
FlexAd skærmbillede1

Upload et billede

FlexAd findes under "Butiksopsætning" i BackOffice. 

Stamdata

Afhængig af, hvor mange billeder man vil uploade er stamdata en god idé. FlexPOS opfordrer altid til at skrive stamdata, da det sikrer orden og overblik i det lange løb. FlexAds kan altid aktiveres og deaktiveres, så man behøver ikke at slette de billeder, man ikke bruger - og da der ikke er begrænsning på upload, kan man godt ende med at have en del billeder i systemet. Derfor; husk at oprette stamdata på billederne - det letter arbejdet i længden.  

FlexAd skærmbillede2
FlexAd skræmbillede3

Overblik

BackOffice optimeres løbende til at give det forkromede overblik; også i FlexAd modulets tilfælde, har man overblik over sine "ads".