Du skal tænke over, hvilke krav kassesystemet skal kunne opfylde for at gøre din hverdag lettere. Hvordan ekspederer du dine kunder? Har du en webshop? Har du brug for lagerstyring? Har du et økonomisystem, som FlexPOS skal arbejde sammen med? Er du i tvivl, så giv en af vores forhandlere et kald, og tag en snak omkring dine behov. Så hjælper de dig med at afklare om eller hvordan FlexPOS er det rigtige for dig.

Det er der intet klart svar på. Prisen vil variere på baggrund af dit behov for hardware-udstyr, integrationer, moduler og funktioner. Vi anbefaler derfor, at du tager en snak med en af vores forhandlere. Det koster nemlig ikke noget at spørge efter et tilbud på et kassesystem.

Du kan læse mere om priser på FlexPOS her

Som udgangspunkt kan vi anbefale alle vores forhandlere. Forhandlerne er alle sammen certificerede og uddannede i FlexPOS systemet, og er derfor gearet til at supportere jer på bedst mulig vis. Du skal derfor vælge en FlexPOS forhandler, som du er tryg ved, og som kan løse dine behov.

Det vil variere af dine krav til systemet, samt den enkelte forhandler. FlexPOS som standard kan opsættes samme dag, men skal det tilpasses med integrationer og moduler mv. kræver det opsætning og test. Her er du nødt til at ringe til en forhandler og afklare det i forhold til dine behov.

Der kan være mange årsager til at vælge FlexPOS frem for andre systemer. Af dem kan nævnes kassesystemets driftssikkerhed, erfaring med mange forskellige brancher, et stort antal forhandlere som alle er certificerede og uddannede, og kan afhjælpe eventuelle udfordringer. Sidst men ikke mindst har virksomheden bag FlexPOS udelukkende fokus på udvikling og dermed på at gøre systemet bedre, så det altid kører problemfrit, og bliver endnu smartere og effektivt.

Du kan læse meget mere om FlexPOS her

FlexPOS har integrationer til de største webshop platforme, heriblandt integration til Magento, DanDomain, ScanNet, SmartWeb, Magento, DanaWeb, OpenCart og Prestashop. Har du en anden webshop, så kan vi anbefale at tage kontakt til en af vores førende forhandlere, som har hjulpet andre kunder med udvikling af nye integrationer.

Læs mere om vores webshop integrationer her

På nuværende tidspunkt har vi udviklet integrationer til FlexPOS, så systemet kan arbejde sammen med e-conomic, Visma Business, Microsoft Dynamics C5, Dinero og Aesiras.

Du kan læse meget mere om vores integrationer til økonomisystemer her

Som udgangspunkt kan FlexPOS installeres på flere forskellige kassesystemer, men der er en række krav til din nuværende hardware. Det er derfor ikke altid en fordel at spare penge på udstyr og genbruge det gamle. Ring til vores forhandlere og hør, om dit udstyr kan genbruges, så skal de nok guide jer. Vi må dog tilføje, at det ikke er alle forhandlerne, som ønsker at installere FlexPOS på brugt hardware.

Som udgangspunkt behøver du ikke vælge en FlexPOS forhandler ud fra deres geografiske placering. Alle vores forhandlere har ret til at betjene kunder over hele landet, hvilket mange af dem også gør. Da FlexPOS køres via en computer, har forhandlerne mulighed for at yde fjernsupport og service helt uden at skulle sætte fod i din butik. Det er både hurtigere og nemmere for begge parter.