Håndtér bestillinger uden økonomisystem

Leverandørmodulet er primært målrettet kunder, som har brug for at styre bestillinger hos leverandører eller andre butikker, men ikke har et økonomisystem til at håndtere bestillingerne.  Når modulet er aktiveret, kan man via BackOffice oprette forskellige leverandører inkl. hovedlager - andre butikker i kæden behøver ikke at blive oprettet.  Herfra kan man indkøbe varer fra de oprettede leverandører. Systemet kan endda selv sende bestillingen, hvis man tilføjer e-mail til leverandøren.

OBS: Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at oprette varer hos (på) leverandørerne - en feature, som findes i andre systemer, men ikke dette modul. 

Når bestillingen er leveret og butikken modtager varene, skal man blot tjekke bestillingslisten og de modtagne varer og klikke ”Modtag varer” i BackOffice - man slipper for at scanne alle varer enkeltvis, og gør på den måde modtagelsen af varer meget hurtigere.

Kombinér modulerne og få mere tid til dine kunder

FlexPOS forsøger at lette arbejdsgangen så meget som muligt, og med leverandørmodulet bliver det væsentligt hurtigere at bestille og modtage varer. Men det kan gøres endnu nemmere, hvis du kombinerer modulet med en statusscanner; så kan du gå rundt i butikken og scanne de varer, som du vil bestille, docke scanneren som overfører dine data og sende bestillingen af sted til leverandøren.

Når du modtager varerne, kan du gøre processen endnu smartere ved at kombinere med LabelPrint. Ved modtagelse tjekker du, at de stemmer overens med bestillingen og trykker "Modtag" i BackOffice og herfra kan du med LabelPrint printe skilte og labels til "Senest modtagne varer".

 

Leverandør opret

Opret leverandør

Når leverandørmodulet er aktiveret, kan man oprette en leverandør med stamdata. Så er de forskellige leverandører arkiveret.

Indkøb

Herefter kan du oprette indkøb hos dine leverandører.

Leverandør opret
Leverandør opret

Lager

I lagermodulet kan du hurtigt modtage varer med knappen “Modtag fra leverandør”

Er du usikker på om FlexPOS er det rette system for din virksomhed?

Der er ingen grund til at brænde inde med ubesvarede spørgsmål!
Skriv til os nu og vi kontakter dig indenfor 48 timer.