FlexPOS Labelprint modul

FlexPOS Labelprint modul kan meget mere end at printe almindelige labels. Først og fremmest kan du benytte modulet, ligegyldigt hvor du befinder dig. Dette gør det muligt, at printe labels ud på labelprinteren på arbejdet, selvom du sidder derhjemme. Det gør modulet fleksibelt og giver muligheder i hverdagen.
Derudover kan du printe labels i et utal af forskellige formater og dimensioner. Det er blandt andet muligt at printe: sløjfetags, plantespyd, kødbenslabels, skilte, hyldeforkanter og mange andre typer af labels.

Modulet kan derfor hurtig og nemt bruges til at lave skilte og andet salgsmateriale til jeres butik. Helt fra prismærker til hyldemærker til store skilte og plantespyd, der stilles op udenfor jeres butik for at skabe blikfang.


Labelprinter

FlexPOS Labelprint modul
 

Mange muligheder med labelprint modulet

Labelprint modulet er nemt at benytte, og gør det muligt at skabe flot grafik uden man  behøver at være grafisk anlagt. Man kan benytte sig af foruddefinerede labelskabeloner, som allerede er designet for dig. Du udskifter bare tekst, billeder og logo mv. med dit eget og trykker print.

Du har utallige muligheder i modulet til at ændre og konfigurere labelsne, så du får akkurat det udtryk du ønsker.