Golfbox modul på FlexPOS kasseapparatet

FlexPOS har special-udviklet et smart modul i form af Golfbox modulet. Golfbox modulet synkroniserer Golfbox med FlexPOS kasseapparatet. Integrationen til Golfbox gør det blandt andet muligt, at hente bookede tider ned fra Golfbox direkte ned på kassen, og dermed lave betalingen direkte på kassen. Det er ligeledes muligt at oprette en ny booking direkte på kassen.

Integrationen gør det muligt at foretage salg af alle de oprettede varer i Golboxs varekatalog direkte på kassen. Alle de betalte produkter og ydelser synkroniseres automatiske ned i golfbox, og din tid vil herefter fremgå i Greenfeebogen, helt automatisk.

Du kan med fordel integrere din løsning med et økonomisystem, f.eks. e-conomic. På denne måde synkroniseres alt data lige fra modtagelse af betaling for greenfee samt produkter i proshoppen, tidsbestilling i greenfeebogen samt automatisk synkronisering af kasseklade i e-conomic klar til bogføring. 

FlexPOS med Golfbox
Golfbox

Samspillet mellem Golfbox og Proshoppen

Det unikke ved integrationen mellem Golfbox og FlexPOS integrationen kommer for alvor til udtryk for proshops. Proshoppen har hermed mulighed for at sælge sine egne produkter på kassen, samtidig med Golfbox produkterne fra et og samme sted. Det gør hele oplevelsen mere effektiv og nemmere for kunden, at der blot skal laves et samlet køb et sted.

Ligeledes kan golfklubben f.eks. integere restauranten/klubhuset til deres kasseapparat. På denne måde spiller alle kasseapparaterne i golfklubben sammen, og er fuld synkroniseret med hinanden. Kunden kan dermed nøjes med at handle 1 sted. 

Det er ligeledes muligt at printe scorekort mv. direkte fra kassen. Hermed skal kunden kun henvende sig et sted, for både at booke greenfee, printe scorekort, og betale for dette. FlexPOS kassesystemet er den eneste software med integration til Golfbox. Derfor er FlexPOS det foretrukne valg ved diverse proshops i Danmark. Du kan læse mere om vores Proshop brancheløsning her

I dag har vi flere golfklubber kørende vores FlexPOS kasseapparater med Golfbox integration, og som er rigtig glade for samspillet mellem Golfbox og FlexPOS.