Få det fulde overblik over din forretning med flotte grafer fra Plecto

FlexPOS tilbyder nu en integration til det innovative visualiseringsværktøj Plecto. 

Plecto blev etableret i 2012 som et værktøj til at måle salgs KPI'er. 
Senere hen har Plecto ændret sig flere gange og kan nu integreres med ethvert CRM eller andre software-systemer (nu også FlexPOS), så det kan bruges til mange formål. Plecto arbejder på forbedring hver eneste dag. 

Nu er Plecto en løsning til visualisering af forretningsdata - et dashboard software, der engagerer tusindvis af teams verden rundt for at forbedre deres præstation. For at være helt præcis hjælper Plecto hver dag med at motivere tusindvis af brugere i 38 lande. 

 

 

Med dashboards fra Plecto kan man visualisere sine data på en hvilken som helst skræm. Visualiser præstationer med flere forskellige widget, udforsk hvordan gamification features tilføjer endnu mere engagement på arbejdspladsen og udvikl dit team med individuelle præstationsaftaler.

FP medarbejdere

Få nøgletallene på tavlen og engagér dine medarbejdere

Forskning viser, at vi som mennesker bliver motiveret af at se fremskridt. Vores beløningscenter i hjernen aktiveres, når vi klarer os godt og udløser dopamin. Det stof vil vi gerne have mere af, og derfor arbejder vi for at klare os endnu bedre. 

Samtidig sætter vores konkurrence/overlevelses-gen ind, når vores præstation måles mod andres. Det kan sammensættes med sjove konkurrencer i forretningen, og skabe et engagement hos medarbejderne. 

Inkludér medarbejderne

Med Plecto dashboards, som viser nøgletallene for forretningen, kan medarbejderne bedre følge med og have en holdning. Hvis forretningsdata ikke deles med dem, kan det være svært at have en holdning til, og præstationerne skal være bedre eller på samme niveau. 

Visualisér forretningens mål og den nuværende situation med Plecto og lad medarbejderne følge med i dagen/ugen/måneden/året. 

Med Plectos grafer får medarbejderne indblik i dagligdagen via tal, og vil bedre kunne indstille deres egen præstation i forhold til at nå de eventuelle mål, som er sat på tavlen. 

FP salg
Plecto opsætningsside

Super nem opsætning med integration

Integrationen mellem FlexPOS og Plecto betyder, at dine data fra FlexPOS kassesystemet automatisk kan deles med dine Plecto dashboards. 

Dine dashboards er brugerdefinerede, og viser de tal, du ønsker. Du kan selv vælge, hvilke grafer der skal vises (på hvilken som helst skærm i øvrigt - også i lommen via app), og både data og grafer kan altid tilpasses, som du ønsker.

Til hverdag kan der eksempelvis være mange forskellige grafer på skærmen, men Black Friday skal hele skærmen fyldes af omsætningstal/basket-size/salg pr. medarbejder, eller noget helt 4. 

Kun fantasien sætter grænser! 

 

Er du usikker på om FlexPOS er det rette system for din virksomhed?

Der er ingen grund til at brænde inde med ubesvarede spørgsmål!
Skriv til os nu og vi kontakter dig indenfor 48 timer.