Fasthold dine kunder ved hjælp af FlexPOS loyalitetsmodul. Lav et pointsystem i din virksomhed, eller opret en kundeklub, og giv dine kunder besked om nye tilbud/kampagner, direkte på telefonen.


 FlexPOS Loyalitetsmodul

Vidste du at det normalvis koster hele 4 gange så meget at lande din kunde første gang, som at skabe salg nr. 2? Det er tal der er værd at føle på. Derfor kan man med fordel gøre brug af FlexPOS loyalitetsmodulet, og forsøge at fastholde sine kunder og skabe mersalg til nuværrende kunder.

Der er mange forskellige måder at fastholde sine kunder på, i vores loyalitesmodul har vi samlet en del af de forskellige løsninger du kan benytte dig af. En af de mest benyttede metoder er et pointsystem. Dette giver FlexPOS dig naturligvis også muligheden for. Det kan opstilles således, at hvergang der bliver foretaget et salg på kassen, overføres der X antal point til kundens konto, som kunden kan bruge som betalingsmiddel, eller til veksling til en gave eller lignende. Her er mulighederne mange, og kan tilpasses jeres ønske.

Det smarte ved FlexPOS loyalitetsmodulet er, at man nemt og hurtig kan oprette sine kunder blot på telefonnummer og/eller e-mail adresse. Der er dermed ikke behov for et kundeklub-kort som man kender det fra flere detailkæder idag. Kunden skal blot opgive telefonnummer eller e-mail adresse. Du kan ligeledes lave forskellige former for kampagner hvor du giver gratis points ud for en given handling, f.eks. tilbyde det ved oprettelsen til din kundeklub.

 FlexPOS SMS Kundeklub

Det er altid nemmere at markedsføre sig, hvis man rammer sine købere/læsere der hvor de er tilgængelige. I dagens Danmark hvor internettet og mobiliteten er i højsæde, er mobilen pludselig blevet en vigtig markedsførings platform. Statistikken viser at hele 98 % af alle mennesker læser deres SMS-beskeder med det samme de modtager en. Du får nærmest ikke en platform, med højere hitrate for at blive set, end dette. Derfor kan en SMS kundeklub være en rigtig vigtig platform for mange virksomheder.

En SMS Kundeklub går godt sagt ud på, at have en Kundeklub med forskellige fordele for dine medlemmer, hvor du kan informere direkte pr. SMS. Lad os antage du har oprettet en kundeklub ud fra ovenstående eksempel, med tilhørende pointsystem, som kan bruges direkte på FlexPOS kasseapparatet. Som nævnt ovenfor, var alt hvad vi skulle bruge for at oprette dem som kunde, deres telefonnummer og/eller e-mail. Med kundens accept, kan du derfor oprette dem i din SMS kundeklub. Du har nu alle de kontaktoplysninger du har brug for, til at kunne udsende SMS-beskeder direkte ud til dine kunder med specielle tilbud, rabatter, kampagner mv. 

Du kan f.eks sende SMS-beskeder ud om specielle tilbud eller udvidet åbningstider. Flere kunder laver kampagner op til Black Friday og lignende datoer, hvor du med fordel kan sende en SMS ud til dine kunder. Her kan du både give besked om en speciel kampagne og/eller udvidet åbningstid specielt på denne fredag.


Opret kunde på FlexPOS kassen
FlexPOS Smsklub Dashboard

Kundeklub Online Dashboard

Kundeklubben er utrolig nemt og finde ud af. Du kan både tilkomme din kundeklub via. et online dashboard i din browser, samt inde i loyalitetsmodulet direkte på dit FlexPOS kasseapparat. I dashboardet får du et flot og nemt overskueligt overblik over dine kunder og udsendte kampagner. Du kan hele tiden holde øje med hvor mange medlemmer du har i din Kundeklub, og holde øje med dine kampagner og hvordan de performer. 

Du kan ligeledes opstille forskellige segmenter i din kundeklub, f.eks. butik, i så fald, at du har flere butikker end 1 i din kæde. Dette kan være brugbart til kampagner specifikt til hver enkelt butik.

Du kan ligeledes opstille din kundeklub, så du automatisk udsender en SMS ved oprettelse til din kundeklub. Ligeledes er det muligt, at opstille datospecifikke SMSer i din kundeklub. Dette kan f.eks. være fødselsdags-SMSer, som sendes ud pr. automatik, ved dine kunders fødselsdagdato, i så fald at du har oprettet denne ved oprettelsen af kunden i din kundeklub. Her kan du give en fødselsdagsgave eller give besked om specielle fødselsdagstilbud som kunden kan gøre brug af på sin fødselsdag. 

Priser og funktioner
Generelt
SMS Kundeklub
Kundeklub med Kasseintegration
Nem og overskueligt dashboard
 
 
Nem medlemshåndtering
 
 
Nem SMS afsendelse
 
 
Automatiske fødselsdagsbeskeder
 
 
Ingen installation - Nem opsætning
 
 
Backup af alle data i skyen
 
 
GRATIS oprettelse
 
 
Integrationer
 
 
Stempelkort til kaffebarer mv.
 
 
Integration til kassen
 
 
Giv Bonus som % af købssum
 
 
Giv bonus i form af Point