Mangler du det perfekte værktøj til at fremme din forretnings loyalitet? FlexAd kan noget helt særligt, da du får mulighed for at vise kunden reklamer, mens de er i købsøjeblikket i butikken. Her kan du promovere produkter eller aktuelle gode tilbud og meget mere – vi tager derfor en gennemgang af alle muligheder og funktioner lige her.

Hvordan fungerer FlexAd?

I vores BackOffice har du adgang til FlexAd og det er her du kan opbygge dine slides og videoer til skærmen i butikken. Det er et brugervenligt drag and drop system, så du nemt kan sætte dine billeder ind og sætte dem i den rækkefølge du ønsker. Du kan oprette flere forskellige grupper, så du har flere forskellige slideshows med hver deres tema eller udsalg. Dertil kan du så bestemme hvornår du vil vise hver enkelt gruppe med vores tidsstyring og derved veksle mellem de forskellige budskaber.

flexad billede 1

 

flexad billede 2

Med tidsstyring kan du sige hvilke timer på døgnet du vil vise en bestemt gruppe og hvilke datoer det skal køre. Det er især smart ift. udsalg som Black Friday, som foregår i en helt bestemt periode. Her kan du så gøre slides klar til Black Friday på forhånd og side at de skal køre på dagen eller måske ugen op til. Det vil helt sikkert spare dig en masse tid og hjælpe dig i forberedelsen op til de større kampagner og udsalg. Når du har sat det hele op, har du mulighed for at se et preview af din video eller slides. På den måde er du sikker på at det hele bliver vist i butikken som du havde forestillet dig det.

 

2021 01 28 10 13 41 BackOffice FlexAd Google Chrome

Det bedste ved FlexAd er at det kun er din fantasi der sætter grænser for brugen af det. Men har du alligevel lidt svært ved at komme i gang med det, har vi samlet en række forslag til dig her.

Sociale Medier
En ting som er populært, er at promovere ens sociale medier da det ofte er en effektiv salgskanal for mange typer af brancher. Du kan lave et billede hvor du viser at du f.eks. har en Facebook side eller en Instagram profil hvor kunderne kan følge med - Husk her at vise profilnavnet, så de nemt kan finde det.

Kundeklub
Hvis du har en kundeklub, så vil det også være oplagt at promovere den på kundedisplayet. Hvis den hvordan de tilmelder sig og hvilke fordele der er i kundeklubben – det vil helt sikkert tiltrække mange og du vil kunne opnå mersalg fra dine kunder.

Video
FlexAd har også mulighed for at vise video, så har du en fed reklame video du gerne vil vise frem, kan du også gøre det her. Det er smart i de perioder, hvor du måske ikke har så mange tilbud, hvor du i stedet kan fokusere på at promovere dit brand. Det kan du selvfølgelig også gøre med billeder, men en video vil helt sikkert fange dine kunders blik, mens de er i butikken.

Fremtidige tilbud og udsalg
FlexAd kan du give dine kunder en god grund til, hvorfor de skal vende tilbage til din butik. Du har kan nemlig reklamere for specielle begivenheder i forretningen, det kunne f.eks. være fødselsdag, Black Friday eller udsalg. Det er den lille ekstra ting, som din kunde vil huske og vender tilbage for, for at indløse det gode tilbud.

Når kunden er i gang med selve købet, kan de også følge med under ekspeditionen. Her kan de følge med i en virtuel kvittering, hvilket skaber tryghed for kunden, som kan se at beløbet passer. Du kan helt selv bestemme hvilket billede der skal vises ved siden af kundens kvittering mens de ekspederes. Og når du ikke ekspederer en kunde, bliver det valgte billede selvfølgelig vist på hele skærmen.

Det er kort sagt en ting som vil kunne give din forretning høj værdi og skabe loyale kunder, som kender til dine gode tilbud, kundeklubber og dit brand, eller hvad end du kunne tænke dig at fremhæve. Kunderne vil helt sikkert finde vej til dig igen, hvis de ser dit kundedisplay med promoveringerne.