Nu hvor de fleste butikker holder lukket og spændt venter på en genåbning (det gør vi også!), så ville det da være passende at sende lidt opmærksomhed, så er de klar til at åbne op og byde deres kunder velkommen i butikken igen. Derfor vil vi gerne fortælle om Boutique Dor, som vi besøgte sidste år inden nedlukningen.

Boutique Dor er et Juvel og Urhus, som har eksisteret i mere end 40 år og er placeret nord for København. Deres motto er: Vi sælger ikke varer, vi sælger glæde.

Det er vores forhandler No.1 Retail der har dem som kunde og har hjulpet dem med at finde den helt rette løsning. Udover det klassiske og brugervenlige kassesystem, gør Boutique Dor også brug af især kundeklub og en smykkedatabase. Dertil har de selvfølgelig også en masse funktioner som passer netop til guldsmede, smykke- og ur forretninger, det kunne f.eks. være smykkelabels og print af disse.

web 3web 4

Kundeklub giver værdi til bundlinjen

Det smarte ved en kundeklub er, at du altid rammer dine kunder, der hvor de er tilgængelige. I vores hverdag har vi altid vores mobil med os og derfor er SMS-beskeder en virkelig god markedsføringsplatform, da statistikker viser at hele 98% læser deres SMS-beskeder. Det har Boutique Dor valgt at tage til sig og de bruger derfor også en kundeklub, som en del af deres marketing og mersalg. På den måde sikrer de sig mange flere tilbagevendende kunder og i sidste ende en bedre bundlinje.

En digitaliseret forretning

En anden ting de har valgt at tage til sig er, at være en del af en smykkedatabase, som vi hos FlexPOS også har lavet en integration til. Det smarte ved smykkedatabasen er at producenter kan tilmelde sine produkter til det. Når en butik så får en branchespecifik løsning til guldsmede fra No. 1 Retail, så har de adgang til alle produkter fra de producenter der har tilmeldt sig smykkedatabasen. Det betyder at Boutique Dor altid har adgang til de rigtige produkter og til de rigtige priser - det er smart! Ved at digitalisere deres forretning på denne måde, er de et skridt foran mange, da de ikke skal bruge unødvendig tid på at finde priser og produkter frem, de skal blot tilgå databasen. 

For at være en succesfuld forretning i dag, skal du være med på den digitale udvikling, så et analogt system ikke forhindrer dig i at give den bedste service til dine kunder. Det er noget Boutique Dor har gjort og det har helt klart været en stor fordel for dem. Så selvom din forretning er 40 år gammel, er det aldrig for sent at hoppe med på den digitale rejse.