Hvis du har et regnskabssystem, så kender du også til at skulle se omsætning for din butik. Men har du flere butikker, vil du måske gerne se din omsætning for hver butik eller afdeling. Det har førhen været en meget omstændig proces i Uniconta, men nu er det blevet meget nemmere! Nu understøtter vi nemlig funktionen Afdelinger, også kaldet dimensioner, i Uniconta.

Før i tiden har det været sådan, at alle butikker og afdelinger har overført deres omsætning til det samme sted, således man kun havde ét samlet regnskab for alle afdelinger.

Nu har du i stedet mulighed for at opdele dine butikker eller afdelingers omsætning, så du kan se hvad hver enkelt butik eller afdeling omsætter for. Kort sagt, det er blevet nemt og effektivt at se, hvad hver enkelt afdeling eller butik omsætter for og derved hvordan de bidrager til det samlede regnskab.

Nu kan det være, at du tænker, at man altid har kunne dele regnskabet op på afdelinger, og det er som sådan også rigtigt. Det har nemlig været muligt at opsætte en dimensions-værdi (en afdeling) på en debitor eller vare. Dette var dog en omstændig proces og er ikke længere nødvendigt med den nye funktion.

Så har du i dag en butikskæde med flere afdelinger og bruger Uniconta som regnskabsprogram, kan du nu meget nemmere overskueliggøre dit regnskab ift. omsætning for hver enkelt afdeling.

 

dimensioner01 768x414 1  dimensioner01 768x414 2