Hvis du brænder for full-stack udvikling, synes at skalerbarhed er det vildeste og ikke kan få armene ned når man siger cloud, så skal du læse videre. 

Hos FlexPOS søger vi en dygtig udvikler med praktisk erfaring indenfor webudvikling, databaser og skalerbarhed. 

 

Hvem er FlexPOS? 

FlexPOS er en virksomhed med erfaring men som har bevaret sin “start-up vibe”. Indenfor de sidste par år har vi haft fart overfeltet, og er blevet kåret til Gazelle virksomhed i 2018, 2019 og nu også i 2020. 

FlexPOS startede tilbage i 2005 og var blandt de første ”Software as a service” digitaliserede kasseapparater. I dag har FlexPOS udviklet sig til at være blandt de absolut bedste digitaliserede kasseapparater i Danmark. Kort og godt kan man sige, at FlexPOS er den software, som forvandler en sammensætning af hardware (touch computer, scanner, printer mm.) til det velfungerende kassesystem, man i dag ser i en lang række af butikker landet over. Det er altså programmet, som gør kundeekspeditionerne nemmere og letter dagligdagen for tusindvis af ekspedienter. 

Kulturen i FlexPOS kan betegnes som nørdede drengerøve hvor hestekræfter er lige så fascinerende i den virkelige verden som i den virtuelle. Formaliteten ligger lige der hvor du føler dig tilpas, så om du dukker op i dit nyrensede jakkesæt eller den lidt for store sweater, er for os ligegyldigt, så længe din personlighed passer ind hos os. Ud over at være nørder, så er vi også en social virksomhed der nyder at holde diverse arrangementer og hverdagens vigtigste begivenhed er udfordringerne over bordfodboldbordet efter frokost. 

 

Hvordan er udviklingsafdelingen i FlexPOS? 

Udviklingen i FlexPOS er en kombination af forhandlerbestemt nyudvikling, udvikling af vores egne produkter der understøtter vores strategi samt vedligehold og support. Udviklingsafdelingen er et ungt team på pt. 4 udviklere samt virksomhedens CTO der også indgår delvist i udviklingen. Planen er at vi skal op på 6 udviklere i 2021. Hos os får udviklere selv indflydelse på, hvilke opgaver de ønsker at løse og hvilke områder/domæner de ønsker at arbejde indenfor. Vi arbejder agilt ud fra SCRUMs principper, men på en måde, som giver mest mening for os. 

 

Hvem er du? 

Den profil vi søger, er en full-stack udvikler med fokus på web-frontend. Du skal kunne tage fra i forhold til udviklingen af vores BackOffice, som er det website hvor alt opsætning foregår, hvor alle transaktioner kommer ind, hvor kundernes produktkataloger ligger samt her hvor integrationerne til 3. parts-systemer foregår. 

Ud over at arbejde videre på det eksisterende, står vi overfor en udfordring med at skalere dele af platformen til nye højder. I den proces kommer vi til at skulle udvikle nye API’er, flytte dele til en cloud løsning samt at optimere vores database setup. 

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være datalog, ingeniør, datamatiker eller lignende. Vi skaber rammerne hvor det er muligt at udvikle sig fagligt. Det forventes at du er engageret og at du ønsker at udvikle dine kompetencer, samt at du kan stå på egne ben og tage initiativ.  

 

Vi forventer, at du har 

 • Programmeringserfaring 
 • Erfaring med webudvikling og API’er 
 • Erfaring med databaser 
 • En holdning til software arkitektur

 

Det er en fordel hvis du har erfaring med 

 • DevOps 
 • Kendte webframeworks som eks. Vue, React eller Angular 
 • Bootstrap 
 • C# 
 • MSSQL 
 • Xamarin 

 

FlexPOS i stikord 

 • Vi har pensionsordning ogsygesikring 
 • Vi stiller computer, telefoni og internet til rådighed 
 • Vi har frokostordning 
 • Vi er glade for kage 
 • Vi spiller CS (og andre spil) 
 • Vi bor i Åbyhøj (Aarhus), tæt på motorvejstilkørsel og kort til offentlig transport. 

 

Lyder stillingen som noget for dig, kan du sende en mail med CV og ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. mærket “Ansøgning Fullstack-udvikler". Vi indkalder løbende potentielle kandidater til samtaler og holder derfor jobopslaget åbent indtil vi har fundet den rette.  

Har du nærmere spørgsmål, skal du være velkommen til at kontakte CTO Steffen Lund Andersen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

PDF fil: Fullstack-udvikler søges til vækstende SaaS-virksomhed