Nu er det blevet meget nemmere at importere en stor mængde produkter til BackOffice! Vi har nemlig tilføjet et nyt smart modul: FlexImport.

Vi stræber altid efter at optimere vores BackOffice, så brugere og forhandlere har den letteste hverdag. Dette modul gør netop det og fungerer ved, at du har mulighed for at uploade en CSV-fil, som indeholder alle dine produkter og informationer såsom produkt nr., priser, kostpriser, lagerantal og meget mere. Ved at uploade denne liste, opretter du de mange produkter med deres informationer i BackOffice på én gang.

Modulet henvender sig især til kunder der har mange produkter, som de gerne vil oprette på én gang. Før i tiden skulle dette gøres manuelt og det var en tung og lang proces. Derfor har vi nu gjort det nemmere og hurtigere at overføre en stor mængde data på én gang.

Se video med hele modulet lige her.

Så smart er det
Er man f.eks. i den situation, at man er ny kunde og skal have oprettet et stort produktkatalog i BackOffice, kan man nemt uploade en CSV-fil med de informationer der findes på produkterne.

Derefter vil produktinformationerne blive importeret til systemet og være oprettet som produkter, og vil blive synkroniseret med kassen. Det kan også være, at du har en liste fra et eksternt økonomisystem, som du gerne vil have ind i BackOffice og her vil FlexImport være en stor hjælp til dig!

I fremtiden vil det også blive muligt at importere mange andre store mængder af data, f.eks. gavekort, som også vil kunne bruges med FlexImport. Det vil vi selvfølgelig også opdatere jer om løbende.

Derfor er det nye FlexImport en fantastisk mulighed for at automatisere en tung manuel proces og vil helt sikkert gøre hverdagen nemmere.